Akcija!

Vinegar Univerzalno in Kuhinjsko čistilo

Kakovostno Vinegar univerzalno in kuhinjsko čistilo, z učinkovito formulo na osnovi kisa, zelo učinkovito očisti različne površine, odstranjuje mastne madeže, usedline trde vode, ostanke mila in ne pušča lis in madežev.

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula na osnovi kisa
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05037
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 10% Cena: 3,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Vinegar Univerzalno in Kuhinjsko čistilo 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji je Univerzalno in Kuhinjsko čistilo, ki zelo učinkovito in z lahkoto očisti različne površine, odstranjuje mastne madeže, usedline trde vode, ostanke mila in ne pušča lis in madežev. Zakaj? Ker vsebuje aktivno formulo na osnovi kisa, ki bo poskrbela za vso nečistočo, negovala in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

vinegar-univerzalno-in-kuhinjsko-cistilo
Prednosti:

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula na osnovi kisa
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

Zagotovo najboljše Vinegar Univerzalno in Kuhinjsko čistilo

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno Univerzalno in Kuhinjsko čistilo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vašo najbolj priljubljeno krpo. Skupaj sta ta dva res ljubeča partnerja!

vinegar-univerzalno-in-kuhinjsko-cistilo
Rezultati čiščenja

Vinegar Univerzalno in Kuhinjsko čistilo enostavno odstrani vso umazanijo iz veh površin in to v zelo kratkem času in brez napora! Toplo ga priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno gobico iz naše kolekcije! Vsebina: 750 ml.

VINEGAR UNIVERZALNO IN KUHINJSKO ČISTILO S KISOM 750ML

Specialno sredstvo z učinkovito formulo na osnovi kisa, zelo učinkovito očisti različne površine, odstranjuje mastne madeže, usedline trde vode, ostanke mila in ne pušča lis in madežev.

Navodila za uporabo: Sredstvo razpršite na umazanijo in obrišite s gobo ali krpo. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

NEVARNO: Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati razpršila. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…