Akcija!

Odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power

Izjemno kakovosten odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power izredno učinkovito odstranjuje tudi najbolj trdovratne madeže iz vaših oblačil in drugih tkanin.

z lahkoto odstrani madeže
za bele in barvne tkanine
visoka moč aktivnega kisika

Šifra izdelka: 05004
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 5,49 € Prihranite: 10% Cena: 4,94 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power z aktivnim kisikom 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, z fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji Ultra Power je odstranjevalec madežev, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani tudi najbolj trdovratne madeže iz vaših oblačil in drugih tkanin. Zakaj? Ker naš odstranjevalec madežev vsebuje aktivni kisik, ki bo poskrbel za vso nečistočo in zagotovil, da bodo vaša oblačila kot nova. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

odstranjevalec-madezev

Prednosti:

z lahkoto odstrani madeže
za bele in barvne tkanine
visoka moč aktivnega kisika

odstranjevalec-madezev

Zagotovo najboljši odstranjevalec madežev

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših oblačilih in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvaliteten odstranjevalec madežev učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in operete! Pri pranju priporočamo tale tekoči detergent ali pralni prašek. Skupaj delujejo, kot nori!

odstranjevalec-madezev

Rezultati čiščenja

Kot vidite je odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power enostavno odstranil vso umazanijo iz oblačil in vzmetnice in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovit je tudi pri čiščenju vseh ostalih tkanin. Odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen pralni prašek ali tekoči detergent iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 750 ml.

Odstranjevalec madežev Banex Oxi Expert Ultra Power

Odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom. Odstranjuje tudi trdovratne madeže. Ne škoduje barvam in tkaninam. Ne vsebuje klora. Primeren je za bele in barvne tkanine. Odstranjevalec madežev ne uporabljajte za čiščenje preprog, svile, usnja, volne, volnenih mešanic, kovinskih in lesenih površin (zadrge, sponke, kovinski gumbi..) ali blaga, ki je namenjeno suhemu čiščenju.

Navodila za uporabo: Razpršilnik obrnite v aktivni položaj. Pred uporabo delovanje sredstva preverite na manj vidnem delu tkanine. Odstranjevalec madežev nanesite na obe strani tkanine, kjer je madež in pustite delovati približno 10 minut – sredstvo se na tkanini ne sme posušiti. Takoj za tem tkanino operite ročno ali v pralnem stroju. V primeru trdovratnih madežev postopek ponovite. Učinek je najboljši, če se sredstvo uporablja na svežih madežih. S pranjem začnite najkasneje 10 minut po obdelavi tkanine. Nekaterih madežev (npr. rja, posušene barve, črnila,..) ali starih oz zlikanih madežev ni mogoče odstraniti.

Upoštevajte navodila proizvajalcev tkanine/oblačila in proizvajalcev pralnega stroja. Sredstva ne uporabljajte za odstranjevanje rjastih madežev. Sredstvo ne sme priti v stik s kovinskimi površinami. Oblačil na katere ste nanesli sredstvo, ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi, dokler jih temeljito ne sperete. Takoj po uporabi si roke temeljito operite pod tekočo vodo. Hraniti v suhem in temnem prostoru pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi