Akcija!

Čistilo za tla Banex Univerzalno čistilo Bouquet Active Fresh

Kakovostno čistilo za tla Banex Bouquet Active Fresh je namenjeno za talne in vse ostale pralne površine v gospodinjstvu.

z lahkoto očisti in odstrani
aktivna formula Active Fresh 24h
svežina spomladanskega cvetja
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05012
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,99 € Prihranite: 5% Cena: 2,84 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za tla Banex Univerzalno čistilo Bouquet Active Fresh 1000 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Active Fresh, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Active Fresh je čistilo za tla oziroma univerzalno čistilo, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani zažrto umazanijo, maščobo ter ostale nečistoče iz keramičnih, plastičnih, PVC in ostalih pralnih površin v gospodinjstvu. Zakaj? Ker vsebuje aktivno formulo Active Fresh 24h, ki bo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

cistilo-za-tla

Prednosti:

z lahkoto očisti in odstrani
aktivna formula Active Fresh 24h
svežina spomladanskega cvetja
visoka moč delovanja

cistilo-za-tla

Čistilo za tla z visoko močjo delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za tla učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo namočite in pobrišete z vašim najbolj priljubljenim čistilcem tal. Skupaj sta ta dva fenomenalna partnerja!

cistilo-za-tla

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za tla Banex Univerzalno čistilo Bouquet Active Fresh enostavno odstranilo vso umazanijo iz ploščic ter fug in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi pri čiščenju vseh ostalih pralnih površin v vašem domu. Čistilo za tla Banex Univerzalno čistilo Bouquet Active Fresh toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšen čistilec tal, brisalec za tla ali pomivalec tal za ploščice iz naše kolekcije! Vsebina: 1 L.

Čistilo za tla Banex Univerzalno čistilo Bouquet Active Fresh

Univerzalno čistilo z osvežilnim vonjem Bouquet za vsa pralna tla (keramična, plastična, PVC,…), pralne stene, keramične ploščice in ostale pralne površine v gospodinjstvu. Pri čiščenju upoštevajte navodila proizvajalcev pralnih površin.

Navodila za uporabo: 3 pokrovčke sredstva dodajte v 5 litrov tople vode. S pripravljeno raztopino očistite površino. Sredstva ni potrebno izpirati. Po čiščenju pustite, da se površina posuši. Za čiščenje trdovratnih madežev uporabite nerazredčeno sredstvo – v tem primeru čistilo najprej preizkusite na manj vidnem mestu. Ne čistite neobdelanih lesenih površin. Po čiščenju operite roke.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…