Akcija!

Dišava za dom Bloom at Home White Gardenia

Čudovita naravna dišava za dom z najboljšo izbiro naravnih eteričnih olj olj, v ekskluzivni steklenički s pravo ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Roža počasi vpija eterična olja, cveti, spreminja barvo in noro diši.

naravna eterična olja
prava ročno izdelana roža
naravni cvetovi posebnih rastlin
z vonjem gardenije, ki počasi cveti in noro diši
cvetovi se iz bele obarvajo v čudovito rumeno

Šifra izdelka: 05101
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 11,99 € Prihranite: 10% Cena: 10,79 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Dišava za dom Bloom at Home White Gardenia 100 ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je dišava za dom Bloom at Home White Gardenia, ki je narejena iz naravnih esenčnih dišečih olj, v ekskluzivni steklenički s pravo ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Prava roža počasi vpija eterična olja, spreminja barvo iz bele v rumeno, počasi cveti in v vaših prostorih pričara blagodejno in osvežujoče ozračje, pomladnega vrta. Zakaj? Ker je narejena iz listov posebne rastline, ki so nato ročno vpete v rožo, ki vpije olja in noroo diši in počasi cveti.

disava-za-dom

Prednosti:

naravna eterična olja
prava ročno izdelana roža
naravni cvetovi posebnih rastlin
z vonjem gardenije, ki dejansko cveti in noro diši
cvetovi se iz bele obarvajo v čudovito rumeno

disava-za-dom

Dišava za dom naravne izdelave z božanskim vonjem

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravna dišava za dom bo v vaših prostorih pričarala edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dišava za dom Bloom at Home White Gardenia odlikuje dolgotrajno trajanje dišave do 60 dni.

disava-za-dom

Praktična uporaba

Kot vidite je dišava za dom Bloom at Home White Gardenia zelo lepa na pogled, praktično uporabna in se edinstveno zlije v vsak predel doma! Čudovito izpade na mizi, omari, v kopalnici in drugje. Dišava za dom Bloom at Home White Gardenia je najboljša dišava in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka ali dišeče palčke iz naše kolekcije. Vsebina: 100ml. Dišava za dom z vonjem gardenije.

DIŠAVA ZA DOM BLOOM AT HOME WHITE GARDENIA (vonj gardenije)

Dišava za dom – POPOLNA NOVOST! Najboljša izbira naravnih dišečih olj, v ekskluzivni steklenički z ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Oglejte si čudovito ročno izdelano rožo, kako cveti in v vaših prostorih pričara blagodejno in osvežujoče ozračje, pomladnega vrta. Eleganten dizajn poskrbi za stilni ambient v vašem domu. Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan!

Navodila za uporabo: Vzemite izdelek iz embalaže. Izvlecite zamašek in v steklenico postavite rožo. Pustite, da roža absorbira tekočino. Oglejte si kako roža cveti in uživajte v prijetnih vonjih! Slikovni prikaz na embalaži. Čas trajanja: 4 – 6 tednov. Izdelka ne zaužiti. Vedno imejte dno steklenice obrnjeno navzdol. Ne postavljajte steklenice na plastične, pobarvane in lakirane površine. V primeru izlitja, tekočino takoj obrišite. Vsebuje Geranil acetat. Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.

Sestavine: Naravna olja.

Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Delavska c. 10/b, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi