Akcija!

Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power

Zelo kakovostno čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power z aktivno peno učinkovito odstranjuje vodni kamen in ostale nečistoče iz vseh površin v kopalnici in kuhinji.

z lahkoto odstrani vodni kamen
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05003
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 5% Cena: 3,79 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power z aktivno peno 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, z fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji Ultra Power je čistilo za vodni kamen, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani vodni kamen in ostale nečistoče iz vseh površin v kopalnici in kuhinji. Zakaj? Ker vsebuje aktivno gosto peno, ki bo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

cistilo-za-vodni-kamen

Prednosti:

z lahkoto odstrani vodni kamen
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

cistilo-za-vodni-kamen

Zagotovo najboljše čistilo za vodni kamen

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj vodni kamen ne bo več vaš glavni sovražnik v kopalnici. Zelo kvalitetno čistilo za vodni kamen učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vam najbolj priljubljeno gobico ali krpo. Skupaj sta res fenomenalen par, ki dela čudeže!

cistilo-za-vodni-kamen

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power enostavno odstranilo vodni kamen in vse druge nečistoče iz tuš kabine in pipe in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovit je tudi na vseh ostalih površinah v vaši kopalnici, kuhinji in drugod. Tako enostavno je odstranil vodni kamen >> odstranjevanje vodnega kamna z Banex Limescale čistilom za vodni kamen. Čistilo za vodni kamen Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 750 ml.

ČISTILO ZA VODNI KAMEN BANEX LIMESCALE ULTRA POWER 750 ML

Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna, je namenjeno čiščenju kuhinjske in kopalniške opreme, umivalnikov, tuš kabin kot tudi za vse kromirane površine ter površine iz nerjavečega jekla.

Navodila za uporabo: Razpršilnik obrnite v aktivni položaj. Tekočino nanesite na površino in pustite učinkovati 1 minuto. Nato obrišite s krpo ali gobo. Uporabljajte samo krpe ali gobe, ki so namenjene čiščenju občutljivih površin. Postopek po potrebi ponovite. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo. Ne uporabljajte na površinah, ki so občutljive na kisline (npr. marmor, aluminij, baker,..). Pred uporabo na večjih površinah preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Po koncu uporabe razpršilnik obrnite v položaj Stop/Off. Vedno upoštevajte navodila proizvajalcev kuhinjskih in sanitarnih armatur ter elementov iz nerjavečega jekla. Po uporabi roke operite pod tekočo vodo.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

cistilo-za-vodni-kamen

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi