Akcija!

Čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power

Izredno kakovostno čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power učinkovito in z lahkoto odstrani zažganine in najtrdovratnejše umazanije iz vaše pečice, žara, kaminov, pekačev.

za čiščenje pečic, žarov, kaminov in pekačev
z lahkoto odstrani zažgano umazanijo

aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05005
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 4,19 € Prihranite: 5% Cena: 3,98 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power z aktivno peno 500 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, z fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Ultra Power je čistilo za pečico in žar, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani vso zažgano in najbolj trdovratno umazanijo iz vaše pečice, žara, kamina, pekačev in drugih površin. Zakaj? Ker vsebuje aktivno gosto peno, ki bo poskrbela za vso pregoreto nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

cistilo-za-pecico

Prednosti:

za čiščenje pečic, žarov, kaminov, pekačev in zažganih ponvi
z lahkoto odstrani zažgano umazanijo
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

cistilo-za-pecico

Zagotovo najboljše čistilo za pečico, žar, kamin in zažgane ponvi

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija v pečici, žaru, kaminu, pekaču in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za pečico in žar učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vam ljubo gobico ali krpo. Lahko je tudi eko gobica, ker čistilo res samo naredi vse, skupaj pa bosta odličen par!

cistilo-za-pecico

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power enostavno odstranilo vso umazanijo iz pečice in žara in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi pri čiščenju kaminov, pekačev in vseh ostalih površin v vaši kuhinji in drugje. Tako enostavno in temeljito je Banex čistilo za pečico in žar očistilo pečico >> Čiščenje pečice. Čistilo za pečico Banex Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 500 ml.

Čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power

Specialno sredstvo za čiščenje pečic, žara, kaminov, pekačev. Čistilo za pečico zelo učinkovito odstranjuje zažgano in pregoreto umazanijo.

Navodila za uporabo: Izdelek ima varnostno zaporo. Pritisnite in zavrtite razpršilnik v aktivni položaj. Sredstvo razpršite na površino in pustite učinkovati 10 minut. Nato obrišite z BANEX krpo ali gobo. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo. Pred uporabo preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Popolnoma izpraznjena in z vodo očiščena embalaža spada med komunalne odpadke (odpadna plastična embalaža). Ne uporabljajte na površinah, ki so občutljive na alkalno delovanje, lakiranih površinah, aluminijastih ali bakrenih površinah (ali njihovih zlitinah) in ogrevanih kaminskih steklih. Uporabite izdelek, kot je bilo predvideno. Preberite navodila za uporabo očiščene naprave.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi