Akcija!

Krpa za tla Ultra Soft Banex

Izredno mehka krpa za tla Ultra Soft je zelo prijetna na otip in učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo iz vseh vrst tal.

super mehka in vpojna
fina viskozna vlakna
za mokro in suho brisanje
primerna za vse vrste tal
 – ne pušča sledi

Šifra izdelka: 110110
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,39 € Prihranite: 10% Cena: 2,15 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Krpa za tla Ultra Soft Banex 1/1 – 50 x 60cm

Predstavljamo vam kolekcijo čistilnih krp Ultra Soft, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno mehkobo in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji Ultra Soft je krpa za tla Ultra Soft Banex, ki je zelo prijetna na otip, izredno vpojna in učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo iz vseh vrst tal. Zakaj? Ker je narejena iz finih viskoznih vlaken, ki bodo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako noro dišalo.

 

Prednosti:

super mehka in vpojna
fina viskozna vlakna
za mokro in suho brisanje
primerna za vse vrste tal – ne pušča sledi

 

Zelo vpojna krpa za tla

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj raznorazna umazanija ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna krpa za tla Ultra Soft je izredno učinkovita, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite s čistilom in pobrišete!

krpa-za-tla

Rezultati čiščenja

Kot vidite je krpa za tla Ultra Soft Banex enostavno odstranila vso umazanijo iz tal in to v zelo kratkem času in brez napora – seveda skupaj z našim čistilom! Enako učinkovita je tudi pri čiščenju drugih talnih površin v vašem gospodinjstvu in drugje. Krpa za tla Ultra Soft Banex toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno čistilo za tla iz naše kolekcije Ultra Power! Vsebina: 1 kos. Dimenzija: 50 x 60 cm

Izredno mehka krpa za talne površine Ultra Soft je zelo prijetna na otip in učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo iz vseh vrst tal.

super mehka in vpojna
fina viskozna vlakna
za mokro in suho brisanje
primerna za vse vrste tal
 – ne pušča sledi

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 32 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi