Akcija!

Tekoči detergent za pranje perila Banex Colors

Ugoden tekoči detergent za pranje perila Banex Colors je namenjen pranju vseh vrst barvnih oblačil.

podaljšuje in ščiti obstojnost barv
za barvne tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

Šifra izdelka: 05022
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 8,99 € Prihranite: 6% Cena: 8,45 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Tekoči detergent za pranje perila Banex Colors 3000 ml

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je tekoči detergent za pranje perila, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani madeže iz vaših oblačil, podaljšuje in ščiti obstojnost barv, je dermatološko testiran in učinkuje že pri 30°C. Kako to? Ker vsebuje aktivne sestavine in encime, ki poskrbijo za vso nečistočo in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova. In po pranju bo vse tako zelo lepo dišalo.

tekoci-detergent-za-pranje-perila

Prednosti:

podaljšuje in ščiti obstojnost barv
za barvne tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

tekoci-detergent

Tekoči detergent za pranje perila odlikuje visoka moč delovanja

Visoka moč pranja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših oblačilih ne bo več glavni sovražnik. Zelo kvaliteten tekoči detergent za pranje perila učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite tudi mehčalec za perilo. Skupaj sta fenomenalen par!

tekoci-detergent-za-pranje-perila

Rezultati pranja

Kot vidite je tekoči detergent Banex Colors enostavno odstranil vso umazanijo iz oblačil in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Enako učinkovit je tudi pri pranju vseh ostalih tkanin. Tekoči detergent za pranje perila Banex Colors toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen pralni prašek ali mehčalec iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 3 L

Tekoči detergent za pranje perila Banex Colors

Tekoči detergent je namenjen pranju vseh vrst barvnih oblačil, razen svile in volne. Učinkuje že pri 30 °C. Detergent se lahko uporablja pri ročnem in strojnem pranju in je dermatološko testiran.

Navodila za uporabo:

Ročno pranje: V 5l vode dodajte 40 ml sredstva in dobro premešajte. Ne prekoračite odmerka. Oblačila naj se namakajo v pripravljeni raztopini približno 10 minut. Nato jih ročno operite. Po vsakem pranju operite roke v čisti vodi.

Strojno pranje: Pralni stroj napolnite z umazanim perilom in tekočim detergentom. Upoštevajte navodila za doziranje tekočega detergenta. Ne prekoračite odmerka. Izberite ustrezen program za pranje. Vedno upoštevajte navodila za pranje, ki so na etiketi oblačil. V primeru novih oblačil, še posebej, če so iz bombaža, lahko pride do naravne izgube barve. Zato je priporočljivo, da se nova oblačila opere najprej ročno, da se preveri obstojnost barve. Nova oblačila operite ločeno. 30°C, 40°C, 60°C, 90°C.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi