Akcija!

Čistilo za kuhinjo Banex Kitchen Ultra Power

Naše čistilo za kuhinjo z izjemno močjo delovanja, vam bo pomagalo odstraniti vso umazanijo iz površin vaše kuhinje. Preizkusite ga, pride prav!

z lahkoto razmasti in odstrani
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja
z vonjem limone

Šifra izdelka: 05002
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,49 € Prihranite: 5% Cena: 3,31 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za kuhinjo Banex Kitchen Ultra Power 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, z fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Ultra Power je čistilo za kuhinjo, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstranjuje maščobo, ostanke hrane ter ostale nečistoče v vaši kuhinji. Zakaj? Ker vsebuje skrbno izbrane aktivne snovi, ki bodo poskrbela za vso nečistočo in zagotovile visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

cistilo-za-kuhinjo

Prednosti:

z lahkoto razmasti in odstrani
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja
z vonjem limone

cistilo-za-kuhinjo

Čistilo za kuhinjo z visoko močjo delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija v vaši kuhinji in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vam najbolj priljubljeno gobico ali krpo. Skupaj sta res dober par!

cistilo-za-kuhinjo

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za kuhinjo Banex Kitchen Ultra Power enostavno odstranilo vso umazanijo iz pečice in posode in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi pri čiščenju vseh ostalih površin v vaši kuhinji in drugje. Čistilo za kuhinjo Banex Kitchen Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 750 ml.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…