Akcija!

Parfum za perilo Shades of Fresh

Parfum za perilo z naravnimi eteričnimi olji, bo osvežil in odišavil vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem. Dišal bo tudi celoten dom! Parfumirana oblačila dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

z naravnimi eteričnimi olji
za oblačila, zavese, avto in sedežne garniture
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh 250ml

Šifra izdelka: 05161
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 8,79 € Prihranite: 10% Cena: 7,91 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Parfum za perilo Shades of Fresh 250ml

Predstavljamo vam kolekcijo dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je parfum za perilo Shades of Fresh, z naravnimi eteričnimi olji, ki bo osvežil in odišavil vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem. Parfumirana oblačila dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan. Dišal bo tudi celoten dom!

parfum-za-perilo
Prednosti:

z naravnimi eteričnimi olji
za oblačila, zavese, avto in sedežne garniture
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh

parfum-za-perilo

Parfum za perilo z božanskim vonjem in blagodejno svežino

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Izjemna svežina, ki jo pričara parfum za perilo vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite tekoči detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

parfum-za-perilo
Rezultati pranja

Kot vidite je parfum za perilo Shades of Fresh enostavno osvežil perilo in oblačila in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Dodali smo samo nekaj kapljic in oblačila so prijetno osvežena in neizmerno dišijo. Parfum za perilo vsebuje naravna eterična olja in je primeren tudi za zavese, avtomobile in sedežne garniture. Parfum za perilo Shades of Fresh je zelo kakovosten in ga toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen mehčalec ali dišava za perilo iz naše kolekcije Pranje! Parfum za perilo z vonjem Shades of Fresh. Vsebina: 250ml.

PARFUM ZA PERILO SHADES OF FRESH 250ml

Parfum za pranje perila bo dodatno osvežil in odišavil vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem.

Navodila za uporabo: V PRALNEM STROJU: Parfum pretresite in vlijte v predal za mehčalec. Uporabite tudi detergent. Priporočeni odmerek je 1 poln pokrovček. Uporabite največ 2 pokrovčka na pranje. ROČNO PRANJE: 1 ali 2 pokrovčka vlijte v 5 litrov vode, perilo sperite, oblačila pa pustite nekaj minut v parfumirani vodi. Tekočine ne polivajte neposredno na perilo in je ne uporabljajte v sušilnem stroju. Ne jejte. Hraniti na suhem mestu pri 15-25°C.

Pozor: H319  Povzroča hudo draženje oči. H412  Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208  Vsebuje 4-terc-butilcikloheksil acetat, α-heksilcinamaldehid, 7-hidroksicitronelal. Lahko povzroči alergijski odziv.
P101  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P273  Preprečiti sproščanje v okolje. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo o odstranjevanju odpadkov. UFI: 61RF-7K65-610U-QPX5.

Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi