Akcija!

Čistilo za kopalnico Banex Bathroom Ultra Power

Naše čistilo za kopalnico z izjemno močjo delovanja, vam bo pomagalo odstraniti vso umazanijo iz površin vaše kopalnice. Preizkusite ga, pride prav!

z lahkoto odstrani vso umazanijo
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05001
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,49 € Prihranite: 10% Cena: 3,14 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za kopalnico Banex Bathroom Ultra Power z aktivno peno 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, z fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Ultra Power je čistilo za kopalnico, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani vse nečistoče iz vseh površin v vaši kopalnici. Zakaj? Ker vsebuje aktivno gosto peno, ki bo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

cistilo-za-kopalnico

Prednosti:

z lahkoto odstrani vso umazanijo
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

cistilo-za-kopalnico

Čistilo za kopalnico z visoko močjo delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija v kopalnici ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za kopalnico učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vam najbolj priljubljeno krpo ali gobico. Skupaj sta res fenomenalna!

cistilo-za-kopalnico

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za kopalnico Banex Bathroom Ultra Power enostavno odstranilo vso umazanijo iz tuš kabine in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi na vseh ostalih površinah v vaši kopalnici in drugod. Čistilo za kopalnico Banex Bathroom Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft ali pa cev za tuš! Uporabite tudi čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power! Tako enostavno je odstranil vodni kamen >> odstranjevanje vodnega kamna z Banex Limescale čistilom za vodni kamen. Vsebina: 750 ml.

Čistilo za kopalnico Banex Bathroom Ultra Power

Zaradi skrbno izbranih sestavin čistilo za kopalnico zelo učinkovito odstranjuje ostanke mila, vodni kamen ter druge nečistoče na vseh pralnih površinah vaše kopalnice. Vaša kopalnica bo spet sijoča.

Navodila za uporabo: Razpršilnik obrnite v aktivni položaj. Čistilo nanesite na površino in pustite učinkovati 5 minut. Nato obrišite s krpo ali gobo. Postopek po potrebi ponovite. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo. Pred uporabo preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Po koncu uporabe razpršilnik obrnite v položaj Stop. Po uporabi roke operite pod tekočo vodo.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30€

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi