Akcija!

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostalih vonjav

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostalih vonjav, ki jih puščajo naše ljubke prijateljice, je zasnovan za nevtralizacijo vonja po mačjem urinu z rastlinsko snovjo, ki odvrača od vrnitve na osveženo mesto. Naravni rastlinski izvlečki bodo vašo mačko odvrnili od uriniranja na istem mestu.

naravni rastlinski izvlečki
odvrne mačko od uriniranja na istem mestu
deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami
neškodljiv okolju, ljudem in živalim

Šifra izdelka: 05158
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 7,99 € Prihranite: 10% Cena: 7,19 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostalih vonjav

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostale umazanije ter neprijetnih vonjav, ki jih puščajo naše ljubke prijateljice. Zasnovan je za nevtralizacijo vonja po mačjem urinu in drugih neprijetnih vonjav z rastlinsko snovjo, ki odvrača od vrnitve na osveženo mesto. Naravni rastlinski izvlečki bodo vašo mačko odvrnili od uriniranja na istem mestu. Aktivna pena deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami. Je neškodljiv okolju, ljudem in živalim.

naravni-odstranjevalec-vonjav-macjega-urina
Prednosti:

naravni rastlinski izvlečki
odvrne mačko od uriniranja na istem mestu
deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami
neškodljiv okolju, ljudem in živalim

naravni-odstranjevalec-vonjav-macjega-urina

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina z naravnimi rastlinskimi izvlečki

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Izjemna čistoča in svežina, ki jo pričara naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina umazanih mest in zraka ne bosta več vaš glavni sovražnik. Učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete. Uporabite tudi PARFUM ZA MAČKE! Skupaj sta enostavno najboljši par!

naravni-odstranjevalec-vonjav-macjega-urina
Kakovost in uporabnost

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostale umazanije ter neprijetnih vonjav vsebuje naravne rastlinske izvlečke, ki bodo mačko odvrnili od uriniranja na istem mestu. Je v obliki aktivne pene, ki deluje zelo hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami. Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina je neškodljiv okolju, ljudem in živalim! Toplo ga priporočamo vsakemu lastniku mačke! Da bo pa dišal še vaš celoten dom pa kakšen osvežilec prostora ali dišava za dom iz naše kolekcije. Vsebina: 500 ml.

Naravni odstranjevalec vonjav mačjega urina in ostalih vonjav

Nevtralizator vonjav je zasnovan za nevtralizacijo vonja po mačjem urinu z rastlinsko snovjo, ki odvrača od vrnitve na osveženo mesto. Naravni rastlinski izvlečki bodo mačko odvrnili od uriniranja na istem mestu. Univerzalni pripravek tudi nevtralizira vonjave, povezane z vzrejo mačk. Sredstvo odstranjuje neprijetne vonjave, ki jih mačke puščajo na preprogah, oblazinjenem pohištvu, odejah, tleh, terasah in stopnicah. Nevtralizira neprijetne vonjave organskega izvora, npr. bruhanja, blata, urina. Preparat je učinkovito sredstvo, ki bo vašo mačko odvrnilo od uriniranja na osveženih mestih.

Navodila za uporabo: Odstranite vse vidne nečistoče, ki jih je pustila mačka. Večkrat pritisnite na sprožilec in pokrijte onesnaženo mesto s sredstvom. Razpršite 30 cm od površine. V primeru trdovratnih vonjav ponovite postopek. Priporočilo: izdelek preizkusite na neopaznem ali skritem delu blaga/preproge. Pena bo zmočila površino blaga/preproge. Pustite, da se posuši. Hraniti na suhem mestu pri 15-25C.Opozorilo: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P262  Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo o odstranjevanju odpadkov.
EUH208: Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, citral, izoevgenol. Lahko povzroči alergijski odziv. Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi