Akcija!

Dišeče perlice za perilo Shades of Fresh

Dišava za perilo z naravnimi eteričnimi olji, bo osvežila in odišavila vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem. Dišeče perlice za perilo bodo odišavile tudi celoten dom!

z naravnimi eteričnimi olji
za oblačila, zavese, avto in sedežne garniture
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh 250g

Šifra izdelka: 05160
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 7,99 € Prihranite: 5% Cena: 7,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Dišava za perilo Shades of Fresh 250g

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je dišava za perilo Shades of Fresh, z naravnimi eteričnimi olji, ki bo osvežila in odišavila vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem. Dišeče perlice za perilo bodo odišavile tudi celoten dom!

disava-za-perilo
Prednosti:

z naravnimi eteričnimi olji
za oblačila, zavese, avto in sedežne garniture
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh

disava-za-perilo

Dišava za perilo z božanskim vonjem in blagodejno svežino

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Izjemna svežina, ki jo pričara dišava za perilo vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite tekoči detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

disava-za-perilo
Rezultati pranja

Kot vidite je dišava za perilo Shades of Fresh enostavno osvežila perilo in oblačila in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Oblačila so po pranju čisto osvežena in neizmerno dišijo. Dišeče perlice vsebujejo naravne eterična olja in so primerne tudi za zavese, avtomobile in sedežne garniture. Dišava za perilo Shades of Fresh je zelo uporabna in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen mehčalec ali parfum za perilo iz naše kolekcije Pranje! Dišava za perilo z vonjem Shades of Fresh, Vsebina: 250 gramov.

DIŠAVA ZA PERILO SHADES OF FRESH 250g

Dišava za perilo v obliki dišečih biserov, ki bodo dodatno osvežili in odišavili vaša oblačila s prijetnim in dolgotrajnim vonjem.

Navodila za uporabo: Zrnca vsujte neposredno v boben pralnega stroja, preden naložite oblačila. Uporabite tudi detergent. Priporočeni odmerek je 13g (približno 1/3 pokrovčka). Dozirajte 1 polni pokrovček za dodatno izboljšanje dišave. Uporabite največ 3 pokrovčke na pranje. Dišava je obstojna do 10 tednov, shranjena v omari.

Opozorilo: Ne dajajte v predal za mehčalec in ne uporabljajte v sušilnem stroju. Ne jejte. Hraniti na suhem mestu pri 15-25°C. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208  Vsebuje 4-terc-butilcikloheksil acetat, α-heksilcinamaldehid, 7-hidroksicitronelal. Lahko povzroči alergijski odziv. P101  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P273  Preprečiti sproščanje v okolje. P301 + P310  PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo o odstranjevanju odpadkov.

Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi