Akcija!

Osvežilec zraka za sobo Vanilija

Priljubljen osvežilec zraka za sobo v obliki sveže vrečke z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni.

izbrane francoske dišave
za dom in avto
prijetne vonjave do 30 dni
z vonjem vanilije

Šifra izdelka: 05154
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,99 € Prihranite: 5% Cena: 2,84 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec zraka za sobo Vanilija

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec zraka za sobo, v obliki sveže vrečke z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni.

osvezilec-zraka-za-sobo

Prednosti:

izbrane francoske dišave
za dom in avto
prijetne vonjave do 30 dni
z vonjem vanilije

osvezilec-zraka-za-sobo

Osvežilec zraka za sobo odlikuje kvaliteta in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Priljubljen osvežilec zraka, bo v vaših prostorih pričaral edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dolgotrajno trajanje dišave do 30 dni.

osvezilec-zraka-za-sobo

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec zraka za sobo zelo lep na pogled, praktično uporaben in se edinstveno zlije v vsak predel avta in doma! Toplo ga priporočamo vsakemu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec prostora ali dišava za dom iz naše kolekcije.

VEČNAMENSKI OSVEŽILEC ZRAKA ZA SOBO VANILLA

Osvežilec zraka v obliki sveže vrečke z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni. Samo obesite in uživajte v prijetnem ozračju. Opozorilo: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P501  Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi