Akcija!

Čistilo za steklo Banex Window Ultra Power

Kakovostno čistilo za steklo Banex Window Ultra Power zelo učinkovito očisti vse steklene površine v gospodinjstvu.

z lahkoto odstrani vso umazanijo
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05006
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,59 € Prihranite: 10% Cena: 2,33 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za steklo Banex Window Ultra Power 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Ultra Power je čistilo za steklo, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani vso nečistočo na vseh steklenih površinah v gospodinjstvu. Zakaj? Ker vsebuje skrbno izbrane aktivne snovi, ki bodo poskrbele za vso nečistočo in zagotovile visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako noro dišalo.

cistilo-za-steklo

Prednosti:

z lahkoto odstrani vso umazanijo
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

cistilo-za-steklo

Zagotovo najboljše čistilo za steklo, ki ne pušča lis in madežev

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na steklu ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za steklo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vašo najbolj priljubljeno krpo ali gobico. Skupaj so res odličen par!

cistilo-za-steklo

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za steklo Banex Window Ultra Power enostavno odstranilo vso umazanijo iz stekla in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi na vseh ostalih površinah v vaši kopalnici in drugod. Čistilo za steklo Banex Window Ultra Power toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko večnamensko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 750 ml

Čistilo za steklo Banex Window Ultra Power

Sredstvo za čiščenje vseh steklenih površin v gospodinjstvu. Ne pušča lis in madežev. Površina je po čiščenju sijoča in kristalno čista. Zakaj? Ker vsebuje aktivne snovi, ki bodo poskrbele za visok sijaj in zagotovili brezhibno čistočo brez lis in madežev.

Navodila za uporabo: Tekočino nanesite na površino in obrišite z mehko krpo, ki ne pušča sledi ali papirnato brisačo. Po koncu uporabe razpršilnik obrnite v položaj Stop in si operite roke.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi. Hraniti izven dosega otrok.

Sestavine (Uredba ES 648/2004): <5% anionske površinsko aktivne snovi, fosfonati; parfumi.

steklo

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi