Akcija!

Osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose

Čudovit naravni osvežilec zraka z najboljšo izbiro naravnih eteričnih olj, v ekskluzivni steklenički s pravo ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Roža počasi vpija eterična olja, cveti, spreminja barvo in noro diši.

naravna eterična olja
prava ročno izdelana roža
naravni cvetovi posebnih rastlin
z vonjem vrtnice, ki počasi cveti in noro diši
cvetovi se iz bele obarvajo v čudovito rdečo

Šifra izdelka: 05100
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 11,99 € Prihranite: 10% Cena: 10,79 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose 100 ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose, ki je narejena iz naravnih esenčnih dišečih olj, v ekskluzivni steklenički s pravo ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Prava roža počasi vpija eterična olja, spreminja barvo iz bele v rdečo, počasi cveti in v vaših prostorih pričara blagodejno in osvežujoče ozračje, pomladnega vrta. Zakaj? Ker je osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose narejena iz listov posebne rastline, ki so nato ročno vpete v rožo, ki vpije olja in noroo diši in počasi cveti.

osvezilec-zraka

Prednosti:

naravna eterična olja
prava ročno izdelana roža
naravni cvetovi posebnih rastlin
z vonjem vrtnice, ki dejansko cveti in noro diši
cvetovi se iz bele obarvajo v čudovito rdečo

Osvežilec zraka odlikuje kvaliteta, dolgotrajni učinek in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravni osvežilec zraka bo v vaših prostorih pričaral edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose odlikuje dolgotrajno trajanje dišave do 60 dni.

osvezilec-zraka

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose zelo lep na pogled, praktično uporaben in se edinstveno zlije v vsak predel doma! Čudovito izpade na mizi, omari, v kopalnici in drugje. Osvežilec zraka Bloom at Home Classic Rose toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec prostora ali dišavo iz naše kolekcije. Vsebina: 100ml, Osvežilec zraka z vonjem vrtnice.

osvezilec-zraka

EKSKLUZIVNI DEKORATIVNI OSVEŽILEC ZRAKA BLOOM AT HOME CLASSIC ROSE (vonj vrtnice)

Osvežilec zraka Bloom at Home – POPOLNA NOVOST! Najboljša izbira naravnih dišečih olj, v ekskluzivni steklenički z ročno izdelano rožo iz naravnih cvetov, posebnih rastlin. Oglejte si čudovito ročno izdelano rožo, kako cveti in v vaših prostorih pričara blagodejno in osvežujoče ozračje, pomladnega vrta. Eleganten dizajn poskrbi za stilni ambient v vašem domu. Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan!

Navodila za uporabo: Vzemite osvežilec zraka iz embalaže. Izvlecite zamašek in v steklenico postavite rožo. Pustite, da roža absorbira tekočino. Oglejte si kako roža cveti in uživajte v prijetnih vonjih! Slikovni prikaz na embalaži. Čas trajanja: 4 – 6 tednov. Izdelka ne zaužiti. Vedno imejte dno steklenice obrnjeno navzdol. Ne postavljajte steklenice na plastične, pobarvane in lakirane površine. V primeru izlitja, tekočino takoj obrišite. Vsebuje Geranil acetat. Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.

Sestavine: Naravna olja.

Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška c. 1a, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi