Akcija!

Vinegar čistilo za kopalniške površine

Zelo kakovostno Vinegar čistilo za kopalniške površine, z učinkovito formulo na osnovi kisa, zelo učinkovito odstranjuje vodni kamen, usedline trde vode, ostanke mila, zagotavlja visok sijaj in ne pušča lis in madežev.

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula na osnovi kisa
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05038
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 10% Cena: 3,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Vinegar čistilo za kopalniške površine 750 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji je čistilo za kopalniške površine, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstranjuje vodni kamen, usedline trde vode, ostanke mila, zagotavlja visok sijaj in ne pušča lis in madežev. Zakaj? Ker vsebuje aktivno formulo na osnovi kisa, ki bo poskrbela za vso nečistočo, negovala in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

vinegar-cistilo-za-kopalniske-povrsine
Prednosti:

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula na osnovi kisa
ne pušča lis in madežev
visoka moč delovanja

Zagotovo najboljše Vinegar čistilo za kopalniške površine

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za kopalniške površine učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vašo najbolj priljubljeno krpo. Skupaj sta ta dva res ljubeča partnerja!

vinegar-cistilo-za-kopalniske-povrsine
Rezultati čiščenja

Vinegar čistilo za kopalniške površine enostavno odstrani vso umazanijo iz vseh površin in to v zelo kratkem času in brez napora! Toplo ga priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno gobico iz naše kolekcije! Vsebina: 750 ml.

VINEGAR ČISTILO ZA KOPALNIŠKE POVRŠINE 750ML

Specialno sredstvo z učinkovito formulo na osnovi kisa, zelo učinkovito odstranjuje vodni kamen, usedline trde vode, ostanke mila, zagotavlja visok sijaj in ne pušča lis in madežev.

Navodila za uporabo: Sredstvo razpršite na umazanijo, pustite delovati 5 minut in nato obrišite s krpo ali gobo. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Vsebuje: L-(+)-mlečna kislina; ocetna kislina; alkoholi, C12-14 (parni), etoksilirani <2,5 EO, sulfati, natrijeve soli.

NEVARNO: Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati razpršila. Po uporabi se temeljito umiti. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi