Akcija!

Ščipalke za perilo Rosie 24/1

Kakovostne in elegantne ščipalke za perilo Rosie so odlične za obešanje oblačil in spodnjega perila. Primerne so za notranjo in zunanjo uporabo. Z mehko oblogo.

elegantne ščipalke z mehko oblogo
izjemno odporne na vremenske vplive
za notranjo in zunanjo uporabo

Šifra izdelka: 096070
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 6,49 € Prihranite: 10% Cena: 5,84 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Ščipalke za perilo Rosie 24/1

Predstavljamo vam kolekcijo pripomočkov za dom, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno učinkovitost in hkrati ugodno ceno. Vodilne v kolekciji so ščipalke za perilo Rosie, ki so odlične za obešanje oblačil in spodnjega perila. Primerne so za notranjo in zunanjo uporabo. Zakaj? Ker so izdelane iz kakovostne plastike, ki ne rjavi.

Prednosti:

elegantne ščipalke z mehko oblogo
izjemno odporne na vremenske vplive
za notranjo in zunanjo uporabo

scipalke-za-perilo-2

Elegantne ščipalke za perilo Rosie

Kakovostni material in enostavna uporaba vas ne bosta razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj bo končno obešanje oblačil in drugih tkanin zelo enostavno. Ščipalke za perilo Rosie so zelo vzdržljive in se ne upognejo pod vplivom težkih oblačil, namočenih z vodo. So zelo kvalitetne in zelo priročne, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo obesite oblačila ter perilo in pustite, da se posušijo! Uporabite tudi stojalo za perilo.

scipalke-za-perilo-4
Praktičnost in vzdržljivost

Kot vidite so ščipalke za perilo Rosie zelo praktično uporabne in se enostavno namestijo! Z njimi boste lahko obesili vse tipe oblačil, perila in druge tkanine. So izjemno odporne na vremenske vplive, ne rjavijo in se ne raztezajo. Brez težav prenesejo dež, zmrzal ali sneg in ostanejo nespremenjene. Imajo tudi mehko oblogo, da ne poškodujejo vašega perila. Ščipalke za perilo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa perilo lažje oprati, pa še kakšen tekoči detergent, pralni prašek in mehčalec iz naše kolekcije Pranje ali pa kakšen pripomoček iz kolekcije Vse za dom! V kompletu je 24 ščipalk.

Kakovostne in elegantne klupice za perilo Rosie so odlične za obešanje oblačil in spodnjega perila. Primerne so za notranjo in zunanjo uporabo. Z mehko oblogo.

elegantne ščipalke z mehko oblogo
izjemno odporne na vremenske vplive
za notranjo in zunanjo uporabo

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 34 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi