Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive

Kakovosten mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive zagotavlja mehko in puhasto perilo. Nežna formula za občutljivo kožo pa poskrbi za dolgotrajen vonj.

zagotavlja mehko in puhasto perilo
nežna formula za občutljivo kožo
obširno dermatološko testiran
brez alergenov

Šifra izdelka: 05024
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 2,99 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive 1L

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji mehčalcev je mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive, ki zagotavlja mehko in puhasto perilo, nežna formula za občutljivo kožo pa poskrbi za svež in dolgotrajen vonj. Zakaj? Ker vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki poskrbijo za tkanine in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova in zelo mehka. In po pranju bo vse tako noro dišalo.

pranje-z-mehcalcem

Prednosti:

zagotavlja mehko in puhasto perilo
nežna formula za občutljivo kožo
obširno dermatološko testiran
brez alergenov

mehcalec-za-perilo

Mehčalec za perilo, ki bo zagotovil blagodejno svežino in mehkoba perila

Izjemna svežina, ki jo pričara orhideja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Zelo kvaliteten mehčalec za perilo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

Rezultati pranja

Kot vidite je mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive enostavno opral perilo in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Oblačila so po pranju izredno mehka in puhasta in neizmerno dišijo. Je obširno dermatološko testiran, tako, da je primeren za tiste z občutljivo kožo. Ne vsebuje alergenov, kar pomeni, da je primeren za ljudi z alergijami. Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen pralni prašek za barvno perilo ali tekoči detergent iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 1 L.

mehcalec-za-perilo

Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive 1L

Koncentriran, za vse vrste tkanin. Zagotavlja mehko in puhasto perilo, nežna formula za občutljivo kožo pa poskrbi za prijeten in dolgotrajen vonj vaših oblačil. Obširno dermatološko testirana formula ne povzroča draženja kože ali alergijskih reakcij. Brez alergenov ali umetnih barvil. Z antistatičnim učinkom za lažje likanje. Ne nanašajte neposredno na tkanino. Upoštevajte navodila proizvajalca oblačil. Uporabljajte, kot je navedeno. Hraniti zunaj dosega otrok.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi