Akcija!

Mehčalec Soft & Silky Golden Memories

Kakovosten mehčalec Soft & Silky Golden Memories zagotavlja mehko in puhasto perilo. Svežina orhideje poskrbi za svež in dolgotrajen vonj.

zagotavlja mehko in puhasto perilo
z vonjem orhideje
dermatološko testiran
s proteini za kašmir

Šifra izdelka: 05023
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Redna cena: 2,99 € Prihranite: 5% Cena: 2,84 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Mehčalec Soft & Silky Golden Memories 1L

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji mehčalcev je mehčalec Soft & Silky Golden Memories, ki zagotavlja mehko in puhasto perilo, svežina orhideje pa poskrbi za svež in dolgotrajen vonj. Zakaj? Ker naš mehčalec vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki poskrbijo za tkanine in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova in zelo mehka. In po pranju bo vse tako noro dišalo.

pranje-z-mehcalcem

Prednosti:

zagotavlja mehko in puhasto perilo
z vonjem orhideje
dermatološko testiran
s proteini za kašmir

mehcalec

Mehčalec, ki bo zagotovil blagodejno svežino in mehkobo vašega perila

Izjemna svežina, ki jo pričara orhideja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Zelo kvaliteten mehčalec učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

Rezultati pranja

Kot vidite je mehčalec Soft & Silky Golden Memories enostavno opral perilo in oblačila in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Oblačila so po pranju izredno mehka in puhasta in neizmerno dišijo. Je dermatološko testiran, tako, da je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo. Vsebuje proteine za kašmir, kar pomeni, da bodo vaša oblačila iz kašmirja spet kot nova. Mehčalec Soft & Silky Golden Memories toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen pralni prašek ali tekoči detergent iz naše kolekcije Pranje! Mehčalec z vonjem orhideje, vsebina: 1 L

mehcalec

MEHČALEC SOFT & SILKY GOLDEN MEMORIES 1L

Koncentrirani mehčalec za vse vrste tkanin zagotavlja mehko in puhasto perilo, svežina orhideje pa poskrbi za prijeten in dolgotrajen vonj vaših oblačil. Dermatološko testirana formula ne povzroča draženja kože ali alergijskih reakcij. Z antistatičnim učinkom za lažje likanje. S proteini za kašmir. Mehčalec ne nanašajte neposredno na tkanino. Upoštevajte navodila proizvajalca oblačil. Uporabljajte, kot je navedeno. Hraniti zunaj dosega otrok.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi