Akcija!

Osvežilec tkanin Mist Dewy Linen

Priljubljen osvežilec tkanin sveži bombaž iz naravnih eteričnih olj odišavi prostor in tkanine ter nevtralizira neprijeten vonj.

naravna eterična olja
odišavi tkanine in prostor
nevtralizira neprijeten vonj
z vonjem svežega bombaža

Šifra izdelka: 05112
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,79 € Prihranite: 10% Cena: 3,41 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec tkanin Mist Dewy Linen 300 ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec tkanin Mist Dewy Linen, ki je narejen iz naravnih esenčnih dišečih olj, v priročni plastenki in odišavi in osveži tkanine in prostor. Zakaj? Ker je narejen iz eteričnih olj in skrbno izbranih sestavin in noroo diši in osveži.

osvezilec-tkanin

Prednosti:

naravna eterična olja
odišavi tkanine in prostor
nevtralizira neprijeten vonj
z vonjem svežega bombaža

osvezilec-tkanin

Osvežilec tkanin odlikuje kvaliteta, dolgotrajni učinek in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravni osvežilci zraka bodo v vaših prostorih pričarali edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Osvežilec tkanin Mist Dewy Linen je zelo kakovosten in ga odlikuje dolgotrajno trajanje, tako, da ga boste imeli za zelo zelo dolgo.

osvezilec-tkanin

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec tkanin Mist Dewy Linen tudi zelo lep na pogled, praktično uporaben in edinstveno osveži in odišavi tkanino in prostor. Osvežilec tkanin Mist Dewy Linen toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka ali dišavo iz naše kolekcije. Vsebina: 300ml. Osvežilec tkanin in zraka z vonjem svežega bombaža.

OSVEŽILEC TKANIN IN ZRAKA MIST DEWY LINEN (vonj svežega bombaža)

Priljubljen osvežilec tkanin in zraka iz naravnih eteričnih olj odišavi prostor in tkanine ter nevtralizira neprijeten vonj. Uživajte v dolgotrajnem naravnem vonju svežega bombaža v vašem domu! Navodila za uporabo: Pretresite in usmerite razpršilec stran od obraza. Varnostno sponko obrnite v aktivni položaj, da sprostite ročico pršila. Za pršenje, ročico pritisnite trikrat. Pršite 30 cm od površine. Ne uporabljajte na plastičnih, lakiranih in laminiranih površinah. Preizkusite izdelek na neopaznem ali skritem območju tkanine. Po uporabi namestite varnostno sponko nazaj v neaktiven položaj. Hranite zunaj dosega neposredne sončne svetlobe. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Delavska c. 10/b, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi