Akcija!

Destilirana voda za likanje z vonjem Shades of Fresh

Parfumirana destilirana voda za likanje oblačil, olajša likanje in odišavi oblačila s prijetnim vonjem. Zgladi vlakna, zmanjša možnost gubanja in ščiti likalnik pred nabiranjem vodnega kamna.

z naravnimi eteričnimi olji
za likanje bombaža, volne, lana, svile in sintetike
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh 1000 ml

Šifra izdelka: 05162
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 5,79 € Prihranite: 15% Cena: 4,92 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Destilirana voda za likanje z vonjem Shades of Fresh 1000ml

Predstavljamo vam kolekcijo dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je destilirana voda za likanje z vonjem Shades of Fresh, z naravnimi eteričnimi olji, ki olajša likanje in odišavi oblačila s prijetnim vonjem. Zgladi vlakna, zmanjša možnost gubanja in ščiti likalnik pred nabiranjem vodnega kamna. Primerna je za likanje bombaža, volne, lana, svile in sintetičnih tkanin.

destilirana-voda

Prednosti:

z naravnimi eteričnimi olji
za likanje bombaža, volne, lana, svile in sintetike
varno za tkanine in barve
z vonjem Shades of Fresh

destilirana-voda

Parfumirana destilirana voda z božanskim vonjem in blagodejno svežino

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Izjemna svežina, ki jo pričara parfumirana destilirana voda vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Parfumirana destilirana voda učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete v likalnik in polikate. Uporabite parfum za perilo, ki perilo odišavi in tekoči detergent, ki ga opere do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

disave-za-perilo

Rezultati pranja

Kot vidite je destilirana voda za likanje z vonjem Shades of Fresh enostavno osvežila perilo in oblačila in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Oblačila so po likanju prijetno osvežena in neizmerno dišijo. Parfumirana destilirana voda olajša likanje, zgladi vlakna in odišavi oblačila s prijetnim svežim vonjem. Zmanjša tudi možnost gubanja oblačil in ščiti likalnik pred nabiranjem vodnega kamna. Parfumirana destilirana voda je primerna za likanje bombaža, volne, lana, svile in sintetičnih tkanin. Destilirana voda za likanje z vonjem Shades of Fresh je zelo uporabna in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen mehčalec ali parfum za perilo iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 1000 ml. Destilirana voda z vonjem Shades of Fresh.

DESTILIRANA VODA ZA LIKANJE Z VONJEM SHADES OF FRESH 1000ml

Parfumirana destilirana voda za likanje oblačil. Olajša likanje in odišavi oblačila s prijetnim vonjem. Zgladi vlakna, zmanjša možnost gubanja in ščiti likalnik pred nabiranjem vodnega kamna. Za likanje bombaža, volne, lana, svile in sintetičnih tkanin.

Navodila za uporabo: Pretresite in nalijte v rezervoar za vodo parnega likalnika ali rezervoar parne postaje. Likajte po navodilih proizvajalca opreme/oblačil. Priporočilo: Pred likanjem izdelek preizkusite na neopaznem ali skritem delu blaga. Hraniti na suhem mestu pri 15-25°C.

Opozorilo: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P262  Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo o odstranjevanju odpadkov. EUH208: Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi