Akcija!

Tekoči pralni prašek Booster Black

Specialni tekoči pralni prašek Booster Black je namenjen pranju vseh črnih in temnih oblačil. Skrbno izbrane aktivne sestavine podaljšajo obstojnost temnih barv. Zagotavlja dolgotrajen in prijeten vonj.

podaljšuje in ščiti obstojnost barv
za črne in temne tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

Šifra izdelka: 05034
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 5,99 € Prihranite: 10% Cena: 5,39 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Tekoči pralni prašek Booster Black 1500 ml

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji tekočih detergentov je tekoči pralni prašek Booster Black, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani madeže iz vaših oblačil in podaljšuje in ščiti obstojnost barv. Zakaj? Ker vsebuje aktivne sestavine in encime, ki poskrbijo za vso nečistočo in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova. In po pranju bo vse tako zelo lepo dišalo.

tekoci-pralni-prasek

Prednosti:

podaljšuje in ščiti obstojnost barv
za črne in temne tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

 

Tekoči pralni prašek z visoko močjo delovanja

Visoka moč pranja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših oblačilih ne bo več glavni sovražnik. Zelo kvaliteten tekoči pralni prašek učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite tudi mehčalec – skupaj sta odličen par!

tekoci-pralni-prasek

Rezultati pranja

Tekoči pralni prašek Booster Black enostavno odstrani vso umazanijo iz oblačil in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Enako učinkovit je tudi pri pranju vseh ostalih tkanin. Tekoči pralni prašek Booster Black toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen pralni prašek ali mehčalec iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 1,5 L

TEKOČI PRALNI PRAŠEK BOOSTER BLACK 1,5L

Tekoči pralni prašek za pranje črnih in temnih tkanin za čista in čudovita oblačila, ki ostanejo lepa dlje časa. Skrbno izbrane aktivne sestavine podaljšajo obstojnost temnih barv. Dermatološko testiran. Tekoči pralni prašek zagotavlja dolgotrajen in prijeten vonj. Inovativna formula za ročno in strojno pranje. Učinkuje že pri 30 °C.

Navodila za uporabo: Detergent se lahko uporablja za ročno in strojno pranje pri 30°C do 60°C. Upoštevajte navodila proizvajalca oblačil in pralnega stroja. Ne pustite, da se izdelek posuši na tkanini. Hranite na temperaturi od 5°C do 30°C. Ročno pranje: Sredstvo zmešajte v vodi. Oblačila operite nežno in jih sperite s hladno vodo. Upoštevajte navodila za doziranje detergenta. Strojno pranje: Pralni stroj napolnite z umazanim perilom. Izberite program za pranje črnih/temnih tkanin. Belih oblačil ne perite skupaj s črnimi oblačili. Upoštevajte navodila za doziranje detergenta.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 3 leta od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Vsebuje: alkoholi, C12-14 (parni), etoksilirani, <2,5 EO, sulfati, natrijeve soli; natrijev dodecilbenzensulfonat.

NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004: < 5%: neionske površinsko aktivne snovi; 5% – < 15%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Limonene), konzervansi (Benzisothiazolinone, Sodium pyrithione).

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi