Akcija!

Specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate

Specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate je namenjen pranju občutljivih tkanin (volna, svila, bombaž) z dodatkom lanolina za intenzivno nego vlaken in čudovita oblačila, ki ostanejo lepa dlje časa. Zagotavlja dolgotrajen in prijeten vonj.

intenzivna nega vlaken
za občutljive tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

Šifra izdelka: 05035
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 5,99 € Prihranite: 10% Cena: 5,39 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate 1500 ml

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji tekočih detergentov je specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani madeže iz vaših oblačil in podaljšuje in ščiti obstojnost barv. Zakaj? Ker vsebuje aktivne sestavine in encime, ki poskrbijo za vso nečistočo in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova. In po pranju bo vse tako zelo lepo dišalo.

specialni-detergent-za-obcutljiva-oblacila
Prednosti:

intenzivna nega vlaken
za občutljive tkanine
učinkuje že pri 30°C
dermatološko testiran

 

Specialni detergent za občutljiva oblačila z visoko močjo delovanja

Visoka moč pranja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših oblačilih ne bo več glavni sovražnik. Zelo kvaliteten specialni detergent za občutljiva oblačila učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite tudi mehčalec – skupaj sta odličen par!

specialni-detergent-za-obcutljiva-oblacila
Rezultati pranja

Specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate enostavno odstrani vso umazanijo iz občutljivih tkanin in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Lanolin poskrbi za intenzivno nego vlaken in čudovita oblačila, ki ostanejo lepa dlje časa. Dermatološko testiran. Zagotavlja dolgotrajen in prijeten vonj. Inovativna formula za ročno in strojno pranje. Učinkuje že pri 30 °C. Specialni detergent za občutljiva oblačila Booster Delicate toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen mehčalec iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 1,5 L

SPECIALNI DETERGENT ZA OBČUTLJIVA OBLAČILA BOOSTER DELICATE 1,5L

Specialni detergent za pranje občutljivih tkanin (volna, svila, bombaž) z dodatkom lanolina za intenzivno nego vlaken in čudovita oblačila, ki ostanejo lepa dlje časa. Dermatološko testiran. Zagotavlja dolgotrajen in prijeten vonj. Inovativna formula za ročno in strojno pranje. Učinkuje že pri 30 °C.

Navodila za uporabo: Detergent se lahko uporablja za ročno in strojno pranje pri 30°C do 60°C. Upoštevajte navodila proizvajalca oblačil in pralnega stroja. Ne pustite, da se izdelek posuši na tkanini. Hranite na temperaturi od 5°C do 30°C. Ročno pranje: Uporabite hladno vodo. Za pranje volnenih oblačil temperature vode ne sme biti višja od 30°C, za pranje sintetičnih oblačil temperatura vode ne sme biti višja od 40°C. Upoštevajte navodila za doziranje detergenta. Strojno pranje: Pralni stroj napolnite z umazanim perilom največ do 2/3 dovoljene kapacitete. Izberite program za pranje občutljivega perila. Upoštevajte navodila za doziranje detergenta.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 3 leta od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Vsebuje: alkoholi, C12-14 (parni), etoksilirani, <2,5 EO, sulfati, natrijeve soli; natrijev dodecilbenzensulfonat.

NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004: < 5%: neionske površinsko aktivne snovi; 5% – < 15%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi, konzervansi (Benzisothiazolinone, Sodium pyrithione).

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi