Akcija!

Dišeča vrečka Arctic Ice

Dišeča vrečka z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni.

izbrane francoske dišave
za dom in avto
prijetne vonjave do 30 dni
z vonjem Arctic Ice

Šifra izdelka: 05155
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,99 € Prihranite: 5% Cena: 2,84 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Dišeča vrečka Arctic Ice

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je dišeča vrečka z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni.

diseca-vrecka

Prednosti:

izbrane francoske dišave
za dom in avto
prijetne vonjave do 30 dni
z vonjem Arctic Ice

diseca-vrecka

Dišeča vrečka, ki jo odlikuje kvaliteta in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Priljubljena dišeča vrečka, bo v vaših prostorih pričarala edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dolgotrajno trajanje dišave do 30 dni.

diseca-vrecka

Praktična uporaba

Kot vidite je dišeča vrečka zelo lepa na pogled, praktično uporabna in se edinstveno zlije v vsak predel doma, kot tudi avta! Dišeča vrečka Arctic Ice je edinstvena in jo toplo priporočamo vsakemu izmed vas! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka za sobo ali osvežilec za avto iz naše kolekcije.

DIŠEČA VREČKA ZA DOM IN AVTO ARCTIC ICE

Dišeča vrečka z granulami, odišavljenimi s posebej izbranimi francoskimi dišavami. Najboljša izbira dišav za dom in avto, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni. Samo obesite in uživajte v prijetnem ozračju. Opozorilo: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208  Vsebuje α-heksilcinamaldehid, linalil acetat, (R)-p-menta-1,8-dien, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Lahko povzroči alergijski odziv. P101  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P501  Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi