Akcija!

Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax

Zelo kakovostno čistilo za pohištvo učinkovito očisti in neguje vaše pohištvo. Formula 5v1 čisti, neguje, osvežuje, vrača sijaj in zaradi antistatičnih lastnosti za nekaj časa odbija prah.

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula 5v1
z naravnimi voski
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05007
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 10% Cena: 3,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax 400ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji je čistilo za pohištvo, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo, maščobo ter ostale nečistoče iz vašega pohištva, ob enem pa tudi neguje, osvežuje, vrača sijaj in zaradi antistatičnih lastnosti za nekaj časa odbija prah. Zakaj? Ker vsebuje silikone, ki bodo poskrbeli za vso nečistočo, negovali in zagotovili visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

cistilo-za-pohistvo
Prednosti:

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula 5v1
z naravnimi voski
visoka moč delovanja

Zagotovo najboljše čistilo za pohištvo

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za pohištvo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vašo najbolj priljubljeno krpo.

cistilo-za-pohistvo
Rezultati čiščenja

Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax enostavno odstrani vso umazanijo iz pohištva in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovit je tudi pri čiščenju vseh ostalih lesenih površin v vašem gospodinjstvu. Čistilo za pohištvo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno krpo iz naše kolekcije! Vsebina: 400ml.

Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax 400ML

Silikonsko sredstvo za čiščenje in nego pohištva. Formula 5v1 čisti, neguje, osvežuje, vrača sijaj in zaradi antistatičnih lastnosti za nekaj časa odbija prah.

Navodila za uporabo: Sredstvo nanesite na površino in obrišite z mehko krpo. Pred uporabo na večjih površinah, preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Upoštevajte navodila proizvajalcev pohištva. Ne uporabljajte za čiščenje neobdelanih lesenih površin.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 3 leta od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila.

Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004: < 5%: amfoterne površinsko aktivne snovi, kationske površinsko aktivne snovi; parfumi, konzervansi (Phenoxyethanol).

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…