Akcija!

Sol za pomivalni stroj Brilly

Preverjena sol za pomivalni stroj Brilly, pomaga napravi za mehčanje vode, da zaščiti vašo posodo in steklo pred vodnim kamnom.

učinkovito mehča vodo
vsebuje sredstva proti strjevanju
grobo mleta – daljše delovanje
ščiti tesnila pomivalnega stroja

Šifra izdelka: 05070
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 10% Cena: 3,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Sol za pomivalni stroj Brilly 1,5 kg

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je sol za pomivalni stroj, ki zelo učinkovito pomaga napravi za mehčanje vode, da zaščiti vaši posodo in steklo pred vodnim kamnom. Zakaj? Ker je grobo mleta za boljše in daljše delovanje in ker vsebuje sredstva proti strjevanju.

sol-za-pomivalni-stroj

Prednosti:

učinkovito mehča vodo
vsebuje sredstva proti strjevanju
grobo mleta – daljše delovanje
ščiti tesnila pomivalnega stroja

sol-za-pomivalni-stroj

Sol za pomivalni stroj z visoko močjo delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj vodni kamen v vašem pomivalnem stroju ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna sol za pomivalni stroj učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo stresete v pomivalni stroj na ta način!

sol-za-pomivalni-stroj

Rezultati čiščenja

Kot vidite se sol Brilly enostavno strese v posodo v pomivalni stroj! Nato pomivalni stroj napolnite z umazano posodo in dodate tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Mulci Action Banex in začnete postopek pranja. Toplo jo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 1,5 kg

SOL ZA POMIVALNI STROJ BRILLY 1,5 KG

Učinkovito zmehča vodo in pomaga napravi za mehčanje vode, da zaščiti vašo posodo in steklo pred vodnim kamnom. Navodila za uporabo: V skladu z navodili proizvajalca napolnite ustrezen prostor/posodo s soljo. Prostor/posoda naj bo suha. Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti zunaj dosega otrok. V primeru zaužitja takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati posodo ali etiketo. Posebna sol ni primerna za prehrano ljudi. Za pomivanje posode v pomivalnem stroju ne uporabljajte jedilne soli, saj lahko povzroči poškodbe stroja. Vsebuje: natrijev klorid. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija, Tel.: 037571500, Email: banex@banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…