Akcija!

Čistilo za parket in laminat Banex Active Power

Kakovostno čistilo za parket in laminat Banex Active Power je namenjeno za vse lesene in laminatne talne površine. Vsebuje naravne voske za nego talnih površin.

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula Active Power 24h
z naravnimi voski
visoka moč delovanja

Šifra izdelka: 05011
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 10% Cena: 3,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za parket in laminat Banex Active Power 1000 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Active Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji Active Power je čistilo za parket in laminat, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani zažrto umazanijo, maščobo ter ostale nečistoče iz parketa, laminata, PVC ter lesenih in lakiranih talnih površin. Zakaj? Ker vsebuje aktivno formulo Active Power 24h, ki bo poskrbela za vso nečistočo, negovala in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

cistilo-za-parket

Prednosti:

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula Active Power 24h
z naravnimi voski
visoka moč delovanja

cistilo-za-parket

Zagotovo najboljše čistilo za parket in laminat

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za parket učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo namočite in pobrišete z vašim najbolj priljubljenim čistilcem tal. Skupaj sta ta dva res ljubeča partnerja!

cistilo-za-parket

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za parket in laminat Banex Active Power 24h enostavno odstranilo vso umazanijo iz parketa in laminata in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi pri čiščenju vseh ostalih lesenih in PVC talnih površin v vašem gospodinjstvu. Čistilo za parket in laminat Banex Active Power 24h toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšen čistilec tal ali komplet za čiščenje iz naše kolekcije! Vsebina: 1 L.

Čistilo za parket in laminat Banex Active Power

Specialno sredstvo z naravnimi voski učinkovito čisti in neguje parket, lesene in lakirane talne površine, laminat, keramične ploščice ter PVC obloge. Čistilo za parket in laminat ima antistatične lastnosti in zagotavlja sijoče površine, prijeten ter dolgotrajen vonj.

Navodila za uporabo: 2 pokrovčka sredstva dodajte v 5 litrov tople vode. S pripravljeno raztopino očistite površino. Sredstva ni potrebno izpirati. Ne uporabljajte na neobdelanih lesenih površinah. Če želite doseči še večji sijaj površine, po nanosu sredstva tla dodatno spolirajte s suho in mehko krpo. Po uporabi si operite roke.

Rok uporabe: uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…