Akcija!

Tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action

Kakovostne tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action učinkovito odstranjujejo najbolj trdovratne madeže in vso ostalo umazanijo iz vaše posode, kozarcev in pribora.

z lahkoto odstranijo trdovratno umazanijo
funkcija soli in sredstva za izpiranje
visoka moč razmaščevanja
učinek bleščeče kovine, stekla, porcelana
ščitijo stroj proti usedlinam vodnega kamna

Šifra izdelka: 05030
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 6,79 € Prihranite: 20% Cena: 5,43 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Tablete za pomivalni stroj – All in One Ultra Power Multi Action Banex 32/1

Predstavljamo vam kolekcijo čistil Ultra Power, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilne v kolekciji Ultra Power so tablete za pomivalni stroj, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstranijo najbolj trdovratne madeže in vse nečistoče iz vaše posode, kozarcev in pribora. Zakaj? Ker vsebujejo skrbno izbrane aktivne snovi, ki bodo poskrbele za vso nečistočo, jo razmastile in zagotovile visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

tablete-za-pomivalni-stroj

Prednosti:

z lahkoto odstranijo trdovratno umazanijo
funkcija soli in sredstva za izpiranje
visoka moč razmaščevanja
učinek bleščeče kovine, stekla, porcelana
ščitijo stroj proti usedlinam vodnega kamna

tablete-za-pomivalni-stroj

Tablete za pomivalni stroj All in One Multiaction z visoko močjo delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na posodi, kozarcih in priboru ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetne tablete za pomivalni stroj so zelo učinkovite, tako, da se bo vaša posoda bleščala, pomivalni stroj vam bo pa hvaležen, ker se mu ne bo nabiral vodni kamen! 1x mesečno dodajte tudi sol za pomivalni stroj, da bo vaš stroj delal še dolgo in učinkovito! Uporabite tudi detergent za posodo, ki je odličen za ročno pomivanje posode.

tablete-za-pomivalni-stroj

Rezultati čiščenja

Kot vidite so tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action Banex enostavno odstranile vso umazanijo iz steklene ter jeklene posode in spet se vse blešči! Vsebujejo namreč skrbno izbrane aktivne snovi, ki poskrbijo za vso nečistočo, razmastijo in zagotovijo visok sijaj. Tablete za pomivalni stroj so enako učinkovite tudi za pribor, kozarce in druge pripomočke. Tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action Banex toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Nujno dodajte v vaš pomivalni stroj tudi sredstvo za izpiranje. Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 32 tablet x 20gramov, All in One.

Tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action

Več funkcijske tablete za pomivalni stroj. Nova izboljšana formula ULTRA POWER ALL in ONE za brezhibno čistočo vaše posode in pribora.

Navodila za uporabo: Priporočamo, da iz higienskih razlogov in zaščite vašega pomivalnega stroja pred pranjem iz posode in pribora odstranite ostanke hrane in večjo umazanijo ter jih splaknete. Posodo in pribor namestite v ustrezne košare v pomivalnem stroju, pri tem pa pazite, da ne ovirate vrtečih se delov in grelnega telesa. Vstavite eno tableto v dozirni prostor pomivalnega stroja ter ga zaprite. Izberite primeren način pranja posode in vklopite pomivalni stroj. Pri trdoti vode nad 18°dH priporočamo uporabo dodatne soli in sredstva za izpiranje.

Glede uporabe dodatne soli in sredstva za izpiranje vedno upoštevajte navodila proizvajalca vašega pomivalnega stroja. Redno čistite filter vašega pomivalnega stroja. V pomivalnem stroju nikoli ne čistite predmetov ali posode, ki ni namenjena za strojno pranje (npr. starinsko in ročno poslikani porcelan in kristal, razne plastične posode, ki so občutljive na višje temperature,..). Srebrni deli vaše posode ali pribora ne smejo priti v direkten stik z nerjavečim jeklom, ker lahko pride do spremembe barve. Hraniti na hladnem in suhem mestu. V primeru povečane vlažnosti v prostoru lahko tablete kljub zaščitni foliji vežejo vodo in nekoliko spremenijo zunanji videz, kar pa ne vpliva na njihovo kakovost.

Rok uporabe: 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži.

zadnja-etiketa-tablete

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi