Akcija!

Čistilo za pomivalni stroj Brilly

Kakovostno čistilo za pomivalni stroj Brilly učinkovito odstranjuje obloge vodnega kamna, maščobe in vso drugo umazanijo.

z lahkoto odstrani vodni kamen
preverjena formula
čisti nedosegljiva mesta
ščiti tesnila

Šifra izdelka: 05072
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,19 € Prihranite: 10% Cena: 2,87 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Čistilo za pomivalni stroj Brilly 250 ml

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji je čistilo za pomivalni stroj, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani obloge vodnega kamna in maščobe iz vašega pomivalnega stroja. Zakaj? Ker vsebuje skrbno izbrane aktivne snovi, ki bodo poskrbele za vso nečistočo, jo razmastile in zagotovile visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

cistilo-za-pomivalni-stroj

Prednosti:

z lahkoto odstrani vodni kamen
preverjena formula
čisti nedosegljiva mesta
ščiti tesnila

cistilo-za-pomivalni-stroj

Čistilo za pomivalni stroj odlikuje visoka moč čiščenja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija v vašem pomivalnem stroju ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za pomivalni stroj Brilly je zelo učinkovito, tako, da se bo vaša posoda bleščala, pomivalni stroj vam bo pa hvaležen, ker bo razmaščen in popolnoma očiščen. Uporabite tudi sol za pomivalni stroj!

cistilo-za-pomivalni-stroj

Rezultati čiščenja

Kot vidite je čistilo za pomivalni stroj Brilly enostavno odstranilo vso umazanijo iz pomivalnega stroja in spet se vse blešči! Zaščitil bo tudi tesnila pomivalnega stroja, tako, da ni skrbi. Čistilo za pomivalni stroj Brilly toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje kaj pobrisati, pa še kakšno mehko krpo v naši kolekciji Ultra Soft! Vsebina: 250 ml

ČISTILO ZA POMIVALNI STROJ BRILLY 250 ML

Čistilo učinkovito odstranjuje obloge vodnega kamna in maščobe, ki ščitijo vitalne dele pomivalnega stroja. Izdelek je priporočljivo nanašati vsaj 1 ali 2-krat na mesec. Za eno čiščenje se uporabi en izdelek/plastenka. Uporablja se lahko s katero koli vrsto pomivalnega stroja. Navodila za uporabo: Čistilno tekočino lahko uporabljate samo v praznem pomivalnem stroju! Pred nanosom izdelka je potrebno sito v pomivalnem stroju očistiti. Nato odstranite nalepko na vrhu izdelka (na zamašku). Izdelek/plastenko s čistilno tekočino postavite v košaro za jedilni pribor, tako da je plastenka postavljena z zamaškom navdol. Zamaška ne odvijajte, ker se sredstvo samodejno dozira v pomivalnem stroju med ciklom. Vklopite pomivalni stroj, s programom pranja, nastavljenim na 65°C. Po čiščenju odstranite izdelek/plastenko. Izdelek shranjujte pri temperaturah, ki ne presegajo 35°C.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Vsebuje: alkoholi, C12-15-razvejani in linearni, etoksilirani propoksilirani. Nevarno: Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: neionske površinsko aktivne snovi; < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Limonene). Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija, Tel.: 037571500, Email: banex@banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi