Akcija!

Predpražniki preproga polkrožni

Kakovostni in vizualno dovršeni univerzalni predpražniki z gumijastim dnom. Idealni za dom, pisarno ali trgovino.

trpežen univerzalen predpražnik
za dom, pisarno ali trgovino
z gumijastim dnom za stabilnost
vzdržljiv in lahkotno očiščen

Šifra izdelka: 098060
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 17,99 € Prihranite: 25% Cena: 13,49 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Predpražniki preproga polkrožni 80 x 50 cm

Predstavljamo vam kolekcijo predpražnikov in izdelkov za dom, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na enostavno uporabo in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji so predpražniki preproge polkrožni katere lahko postavite na katerikoli mesto v vašem domu, pisarni, trgovini in drugje. Zakaj? Ker so narejeni iz kakovostnih materialov in so zelo estetsko dovršeni, tako, da se bodo podali na katero koli mesto.

predprazniki

Prednosti:

trpežen univerzalen predpražnik
za dom, pisarno ali trgovino
z gumijastim dnom za stabilnost
vzdržljiv in lahkotno očiščen

predprazniki

Kvalitetni in enostavno uporabni predpražniki

Kakovostni material in enostavna uporaba vas ne bosta razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj bo končno za čist dom in čevlje poskrbljeno. Predpražniki so zelo vzdržljivi, luštni in narejeni iz kakovostnih materialov. Zelo kvalitetni polkrožni predpražniki so zelo priročni, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo postavite ga na vam ljubo mesto, on bo pa sam naredil vse potrebno! Kot vidite se tudi odlično poda k vašim najljubšim čevljem.

preproga

Praktična uporaba

Kot vidite so polkrožni predpražniki zelo praktično uporabni in se enostavno zlijejo pred vrata oziroma na drugo mesto! Očistijo vse tipe obuval, tako, da bo vaša notranjost spet čista. Predpražniki so zelo vzdržljivi, opdorni in narejeni iz kakovostnih materialov. Polkrožni predpražniki merijo 80 x 50 cm in jih toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bodo pa vaša tla čista in dom urejen pa kakšno čistilo, čistilec za tla, metlo ali kakšen drug čistilni pripomoček iz naše kolekcije Čiščenje in pomivanje. Priporočamo pa tudi kakšen poseben izdelek iz kolekcije Vse za dom ali pa kakšno dišava za prostor, ki bo popestrila vaš vsakdan!

predprazniki

Predpražniki preproga polkrožni

Kakovostni in vizualno dovršeni univerzalni predpražniki z gumijastim dnom. Predpražniki si idealni za dom, pisarno ali trgovino.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi