Akcija!

Dišava za prostor Perle D’or Harmony

Premium dišava za prostor z najboljšo izbiro eteričnih olj, v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami in mašnico. Preizkusite in dekorirajte vaš ljub dom!

premium dišeča olja
z ratanovimi palčkami in mašnico za stekleničko
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem harmonije in nežne ženstvene esence

Šifra izdelka: 05103
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Redna cena: 9,99 € Prihranite: 5% Cena: 9,49 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Dišava za prostor Perle D’or Harmony 100 ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je dišava za prostor Perle D’or Harmony, ki je narejena iz premium dišečih olj, v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami in mašnico, ki se lepo zavije okoli stekleničke, za dodatno popestritev izgleda.

disava-za-prostor

Prednosti:

premium dišeča olja
z ratanovimi palčkami in mašnico za stekleničko
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem harmonije in nežne ženstvene esence

disava-za-prostor

Dišava za prostor božanskega vonja

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravna dišava za prostor bo v vaših prostorih pričarala edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dišava za prostor Perle D’or Harmony je zelo kvalitetna in jo odlikuje dolgotrajno trajanje dišave do 60 dni.

disava-za-prostor

Praktična uporaba

Kot vidite je dišava za prostor Perle D’or Harmony zelo lepa na pogled, praktično uporabna in se edinstveno zlije v vsak predel doma! Čudovito izpade na mizi, omari, v kopalnici in drugje. Dišava za prostor Perle D’or Harmony je najboljša dišava in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka za omaro ali dišava za dom iz naše kolekcije. Vsebina: 100ml. Z vonjem harmonije in nežne ženstvene esence.

DIŠAVA ZA PROSTOR DEKORATIVNI OSVEŽILEC ZRAKA PEARL D’OR HARMONY

Dišava za prostor je premium osvežilec zraka v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami. Naraven osvežilec zraka v vaših prostorih pričara osvežujoče ozračje z aromo harmonije, eleganten dizajn pa poskrbi za stilni ambient v vašem domu in popestri vaš vsakdan!

Namig: Več kot je palčk v steklenički, močnejši bo vonj. Priložen dekorativni trak, lahko namestite na vrat steklenice, za lepši izgled.

Navodila za uporabo: Vzemite izdelek iz embalaže. Izvlecite zamašek in v steklenico postavite priložene palčke iz ratana. Ko se bodo palčke napile, bodo pričele oddajati prijeten vonj. Vsakih nekaj dni obrnite palčke v steklenici. Čas trajanja: 6-8 tednov. Postavite steklenico na varno mesto, kjer ni nevarnosti izlitja. Ne postavljajte steklenice na plastične, pobarvane in lakirane površine. V primeru izlitja, tekočino takoj obrišite.

Nevarno: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. PRI ZAUŽITJU: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem.

Sestavine: Parfumsko olje.

Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Delavska c. 10/b, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi