Akcija!

WC ščetka

Naša kakovostna WC ščetka s trdimi ščetinami za enostavno čiščenje, vam bo pomagala odstraniti umazanijo. Preizkusite to kvaliteto.

visoko kakovosten polipropilen
s trdimi ščetinami za kvalitetno čiščenje
masivna izdelava
enostavna uporaba

Šifra izdelka: 100655
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 7,99 € Prihranite: 20% Cena: 6,39 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

WC ščetka – Wc set Banex veliki

Predstavljamo vam kolekcijo kopalniških pripomočkov, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na enostavno uporabo, vzdržljivost in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je WC ščetka – Wc set Banex veliki, ki je primeren za vse kopalnice. Ščetka je izdelana s trdimi in močnimi ščetinami za kvalitetno in hitro čiščenje, kar je najbolj pomembno. Wc garnitura je izdelana iz visoko kakovostnega polipropilena. Zakaj? Ker je to najboljše za tak izdelek in je odporen na visoke temperature 80°C (razkuževanje) in kisline. V proizvodnem procesu niso uporabljeni viri živega srebra, kadmija in svinca.

Prednosti:

visoko kakovosten polipropilen
s trdimi ščetinami za kvalitetno čiščenje
masivna izdelava
enostavna uporaba

wc-scetka

Kvalitetna in vzdržljiva WC ščetka

Kakovostni material in vzdržljivost vas ne bosta razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj bo končno poskrbljeno za brezhibno čistočo wc školjke. WC ščetka – Wc set Banex veliki je zelo vzdržljiv in masiven, ščetka pa narejena iz trdih in gibljivih ščetin. Je zelo priročna in narejena za hitro čiščenje, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo postavite jo na mesto poleg školjke in uporabite kadar želite.

wc-scetka

Praktična uporaba

WC ščetka je zelo praktično uporabna in se lepo poda v kopalnico! Po uporabi se zelo enostavno očisti. WC ščetka je izredno kvalitetna in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bodo pa vse ostalo čisto in dom urejen pa kakšno čistilo za kopalnico, čistilec za tla, metlo ali kakšen drug čistilni pripomoček iz naše kolekcije Čiščenje in pomivanje. Priporočamo pa tudi kakšen poseben izdelek iz kolekcije Vse za dom, kot je recimo cev za tuš, nastavek za pipo ali pa kakšno dišavo, ki bo popestrila vaš vsakdan!

WC ščetka – WC set Banex veliki

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi