Akcija!

Smetišnica z gumo in omelom Banex

Kakovostna smetišnica z gumijastim robom za lažje zbiranje umazanije in omelom z gostimi ščetinami za učinkovito pometanje.

smetišnica z gumijastim robom
omelo z gostimi ščetinami
lahka in enostavna za uporabo

Šifra izdelka: 100561
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 20% Cena: 3,19 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Smetišnica z gumo in omelom Banex

Predstavljamo vam kolekcijo metl, omel in smetišnic, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na vzdržljivost, enostavno uporabo in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je smetišnica z gumo in omelom, ki omogoča zelo enostavno in kvalitetno zbiranje umazanije in pometanje. Zakaj? Ker ima gumijasti rob za lažje zbiranje umazanije in omelo z gostimi ščetinami, ki bodo poskrbele za vso nečistočo in zagotovile visok sijaj. Po čiščenju bo pa vse tako lepo.

smetisnica

Prednosti:

smetišnica z gumijastim robom
omelo z gostimi ščetinami
lahka in enostavna za uporabo

smetisnica

Visoko kakovostna smetišnica

Visoka kvaliteta pometanja in zbiranja umazanije vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na tleh ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna smetišnica z gumo in omelom Banex je presenetljivo učinkovita, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo pometete in jo po potrebi enostavno sperete pod vodo!

smetisnica

Rezultati čiščenja

Kot vidite je smetišnica z gumo in omelom Banex enostavno odstranila vso umazanijo iz talnih površin in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovita je tudi pri čiščenju vseh ostalih vrst tal. Smetišnica z gumo in omelom Banex je prava izbira in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu! Da bo pa lažje pometati in čistiti, pa še kakšno metla ali čistilec tal iz naše kolekcije vzdrževanje talnih površin!

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi