Akcija!

Metla za pomivanje tal Easy z elegantnim vedrom

Unikatna metla za pomivanje tal Easy s PVA brisalcem in luštnim ozkim vedrom omogoča zelo enostavno čiščenje tal, medtem, ko vaše roke ostanejo popolnoma suhe, saj se namaka, izpira in ožema kar v vedru.

opremljen z glavo za brisanje iz mehke PVA gobe
odlično vpija vodo in druge tekočine
odličen za pomivanje teras in kopalnic
vedro z 3 načini delovanja: WASH za namakanje in izpiranje, DRY za ožemanje odvečne vode in STORE za shranjevanje
učinkovito zbira razlite tekočine in odstrani najtrdovratnejšo umazanijo, kot so prah, blato in dlake hišnih ljubljenčkov

Šifra izdelka: 072060
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 44,99 € Prihranite: 30% Cena: 31,49 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Metla za pomivanje tal Easy s PVA brisalcem in inteligentnim vedrom + 2 krpi za menjavo

Predstavljamo vam kolekcijo čistilcev tal in kompletov za čiščenje, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, enostavno uporabo in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je metla za pomivanje tal Easy s PVA brisalcem in čudežnim vedrom, ki omogoča čiščenje tal, medtem ko vaše roke ostanejo popolnoma suhe.

metla-za-pomivanje-tal

Metla za pomivanje tal zelo učinkovito in z lahkoto odstrani zažrto umazanijo, dlako, perje, prah, maščobo ter ostale nečistoče iz lesenih tal, kamnitih tal, ploščic, linoleja, marmorja in ostalih pralnih površin v gospodinjstvu. Glava brisalca iz mehke PVA gobe omogoča, da v kratkem času pobere zelo veliko količino tekočine. Zakaj? Ker je njegova glava narejene iz posebnega PVA materiala (gobe), ki bo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo, pa še sklanjati se ne bo treba!

pva-goba

Prednosti:

nepogrešljiv pri čiščenju tal in razlitih tekočin
opremljen z glavo za brisanje iz mehke PVA gobe
odlično vpija vodo in druge tekočine
odličen za pomivanje teras in kopalnic
vedro ima tri funkcije in načine delovanja: WASH za namakanje in izpiranje, DRY za ožemanje odvečne vode in STORE za shranjevanje
učinkovito zbira razlite tekočine in odstrani najtrdovratnejšo umazanijo, kot so prah, blato in dlake hišnih ljubljenčkov

komplet-easy

Metla za pomivanje tal z vrhunsko zasnovanim inovativnim inteligentnim vedrom

V kompletu je inteligentno ozko vedro, ki ne zavzame veliko prostora, zato je odlično za majhna stanovanja. Vedro je opremljeno z inteligentnim in priročnim sistemom s tremi načini delovanja: WASH – za namakanje in izpiranje mopa, DRY za ožemanje odvečne vode in STORE – za shranjevanje mopa po opravljenem delu.

vedro

Visoka moč delovanja

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna in zanimiva metla za pomivanje tal učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – v vedro nalijete vodo ter čistilo in pobrišete! Priporočamo, da za čiščenje gladkih površin uporabite čistilo za tla, za čiščenje lesenih površin pa čistilo za parket.

metla-za-pomivanje-tal

metla-za-pomivanje-tal

Rezultati čiščenja

Kot vidite je metla za pomivanje tal Easy s PVA brisalcem in čudežnim vedrom, enostavno odstranila vso umazanijo iz kamnitih tal, ploščic, fug in parketa in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovito je tudi pri čiščenju vseh ostalih pralnih talnih površin. Metla za pomivanje tal Easy s PVA brisalcem in čudežnim vedrom toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno čistilo za tla iz naše kolekcije Ultra Power! Naj čiščenje doma postane užitek z izjemnim čistilnim setom Easy!

metla-za-pomivanje-tal

Metla za pomivanje tal Easy z elegantnim vedrom

Edinstven čistilni pripomoček, ki ga priporočamo vsakemu gospodinjstvu.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi