Akcija!

Dišeče palčke Perle D’or Delight

Premium dišeče palčke Perle D’or Delight z najboljšo izbiro dišečih olj, v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami in mašnico.

premium dišeča olja
z ratanovimi palčkami in mašnico za stekleničko
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem Delight po sočni pomaranči

Šifra izdelka: 051021
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 9,99 € Prihranite: 5% Cena: 9,49 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Dišeče palčke Perle D’or Delight 100 ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilne v kolekciji so dišeče palčke Perle D’or Delight, ki so narejene iz premium dišečih olj, v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami in mašnico, ki se lepo zavije okoli stekleničke, za dodatno popestritev izgleda.

disece-palcke

Prednosti:

premium dišeča olja
z ratanovimi palčkami in mašnico za stekleničko
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem Delight po sočni pomaranči

disece-palcke

Dišeče palčke odlikuje kvaliteta, dolgotrajni učinek in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravne dišeče palčke bodo v vaših prostorih pričarale edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dišeče palčke Perle D’or Delight so zelo kvalitetne in jih odlikuje dolgotrajno trajanje dišave do 60 dni.

disece-palcke

Praktična uporaba

Kot vidite so dišeče palčke Perle D’or Delight zelo lepe na pogled, praktično uporabne in se edinstveno zlijejo v vsak predel doma! Dišeče palčke čudovito izpadejo na mizi, omari, v kopalnici, spalnici in drugje. Dišeče palčke Perle D’or Delight toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka ali dišava za prostor iz naše kolekcije. Vsebina: 100ml. Dišeče palčke vonjem Delight po sočni pomaranči.

DIŠEČE PALČKE DEKORATIVNI OSVEŽILEC ZRAKA PEARL D’OR DELIGHT

Dišeče palčke so premium osvežilec zraka v ekskluzivni steklenički z ratanovimi palčkami. Naraven osvežilec zraka v vaših prostorih pričara osvežujoče ozračje, eleganten dizajn pa poskrbi za stilni ambient v vašem domu in popestri vaš vsakdan!

Namig: Več kot je palčk v steklenički, močnejši bo vonj. Priložen dekorativni trak, lahko namestite na vrat steklenice, za lepši izgled.

Navodila za uporabo: Vzemite izdelek iz embalaže. Izvlecite zamašek in v steklenico postavite priložene palčke iz ratana. Ko se bodo palčke napile, bodo pričele oddajati prijeten vonj. Vsakih nekaj dni obrnite palčke v steklenici. Čas trajanja: 6-8 tednov. Postavite steklenico na varno mesto, kjer ni nevarnosti izlitja. Ne postavljajte steklenice na plastične, pobarvane in lakirane površine. V primeru izlitja, tekočino takoj obrišite.

Nevarno: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. PRI ZAUŽITJU: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem.

Sestavine: Parfumsko olje.

Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži.

Distributer: BANEX d.o.o., Delavska c. 10/b, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…