Akcija!

Osvežilec prostora Jelly Pearls Decor Flowers

Priljubljen osvežilec prostora iz čudovitih kroglic iz gela z naravnimi eteričnimi olji, v vaših prostorih pričara prijetne vonjave in osvežujoče ozračje.

z naravnimi eteričnimi olji
čudovite kroglice iz gela
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem osvežujočega cvetja

Šifra izdelka: 051071
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 4,49 € Prihranite: 13% Cena: 3,91 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec prostora Jelly Pearls Decor Flowers 350ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec prostora Jelly Pearls Decor Flowers, ki je narejen iz čudovitih kroglic iz gela z naravnimi eteričnimi olji. Primeren je za dom, pisarno in vse druge prostore, kjer pričara blagodejno in osvežujoče ozračje.

osvezilec-prostora

Prednosti:

z naravnimi eteričnimi olji
čudovite kroglice iz gela
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem osvežujočega cvetja

osvezilec-prostora

Osvežilec prostora odlikuje kvaliteta, dolgotrajni učinek in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Priljubljen osvežilec prostora, bo v vašem domu pričaral edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Osvežilec prostora Jelly Pearls Decor Flowers je zelo kvaliteten in ga odlikuje trajanje dišave do 45 dni.

osvezilec-prostora

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec prostora lušten na pogled, praktično uporaben in se lepo zlije v vsak predel doma! Čudovito izpade na mizi, omari, v dnevni sobi, kuhinji, spalnici, kopalnici in drugje. Osvežilec prostora Jelly Pearls Decor Flowers spada med najboljše dišave in ga toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka ali dišava za dom iz naše kolekcije. Vsebina: 350ml. Osvežilec prostora z vonjem osvežujočega cvetja.

VEČNAMENSKI OSVEŽILEC PROSTORA V GELU JELLY PEARLS DECOR FLOWERS

Priljubljen osvežilec prostora iz čudovitih kroglic iz gela, v vaših prostorih pričara prijetne vonjave in osvežujoče ozračje, eleganten dizajn pa poskrbi za stilni ambient v vašem domu. Popestrite si vaš vsakdan! Navodila za uporabo: Odvijte pokrov in odstranite zaščitno plast. Pokrov privijte na kozarec. Za sprostitev dodatne dišave, nežno pretresite. Čas trajanja: do 60 dni.

Opozorilo: Izdelka ne zaužiti. Vsebina ni užitna. Izdelek vsebuje majhne delce. Nevarnost zadušitve. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. PRI ZAUŽITJU: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH208: Vsebuje zmes 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-on [EC št. 247-500-7] in 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EC št. 220-239-6] (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Delavska c. 10/b, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi