Akcija!

Krtača za čevlje in oblačila

Kvalitetna krtača za čevlje in oblačila, učinkovito očisti madeže, dlako, lase in drugo umazanijo iz čevljev in oblačil.

učinkovito in hitro očisti
odstrani tudi lase in dlako
kvalitetno narejene ščetine

Šifra izdelka: 000620
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,79 € Prihranite: 11% Cena: 2,48 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Krtača za čevlje in oblačila

Predstavljamo vam kolekcijo čistilnih ščetk in krtač, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno učinkovitost in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je krtača za čevlje in oblačila, ki je zelo trpežna in učinkovito in z lahkoto odstrani najtrdovratnejšo umazanijo. Zakaj? Ker je opremljena z kvalitetnimi ščetinami, ki bodo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bodo čevlji kot novi.

Prednosti:

učinkovito in hitro očisti
odstrani tudi lase in dlako
kvalitetno narejene ščetine

krtaca-za-cevlje-2

Kvalitetna krtača za čevlje in oblačila

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj raznorazna umazanija ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna krtača za čevlje in oblačila je zelo učinkovita, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo pokrtačite! Priporočamo tudi antibakterijsko gumijasto metlo ter smetišnico Bacteria Stop!

krtaca-za-cevlje-3
Rezultati čiščenja

Ščetka za čevlje enostavno odstrani vso umazanijo in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovita je tudi pri čiščenju vseh ostalih površin v vašem gospodinjstvu. Njene ščetine so narejene iz najboljših materialov, ki odstranijo vse živo. Ščetka za čevlje in obleko je nepogrešljiva in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje čistiti, pa še kakšno čistilo iz naše kolekcije Ultra Power!

Krtača za čevlje in oblačila

Kvalitetna ščetka za čevlje in oblačila, učinkovito očisti madeže, dlako, lase in drugo umazanijo iz čevljev in oblačil.

učinkovito in hitro očisti
odstrani tudi lase in dlako
kvalitetno narejene ščetine

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 34 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi