Akcija!

Odcejevalnik posode

Ultimativen odcejevalnik posode iz kakovostnih materialov bo služil kar nekaj let. Odcejalnik za posodo je praktičen, odporen in prostoren.

izdelan iz kakovostnih materialov
prostoren, praktičen, odporen
privlačen dizajn
s pladnjem

Šifra izdelka: 12653
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 9,99 € Prihranite: 30% Cena: 6,99 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Odcejevalnik posode

Predstavljamo vam kolekcijo kuhinjskih pripomočkov, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na enostavno uporabo, vzdržljivost in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je odcejevalnik posode, ki je primeren za vso posode. Je močan, vzdržljiv, prostoren in izredno odporen. Zakaj? Ker je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki prenesejo vse mogoče.

odcejavalnik-posode

Prednosti:

izdelan iz kakovostnih materialov
prostoren, praktičen, odporen
privlačen dizajn
s pladnjem
dimenzija: 44 cm x 34 cm x 8 cm

odcejevalnik-posode

Kvaliteten in prostoren odcejevalnik posode

Kakovostni material in vzdržljivost vas ne bosta razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj bo končno poskrbljeno, da bo vaša posoda popolnoma suha. Odcejevalnik posode je zelo močan, vzdržljiv, prostoren in izredno odporen ter narejen iz kakovostnih materialov. Odcejalnik za posodo je izredno uporaben v vaši kuhinji, v kampu in drugje. Je zelo priročen, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – nanj samo naložite posodo in se sama posuši.

Praktična uporaba

Odcejevalnik posode je zelo praktično uporaben in se enostavno namesti. Spodaj se samo namesti pladenj! Pri uporabi je zelo masiven in nikakor ne pušča vode. Odcejevalnik posode toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bodo pa vse ostalo čisto in dom urejen pa kakšno čistilo, čistilec tal, metla ali kakšen drug čistilni pripomoček iz naše kolekcije Čiščenje in pomivanje. Priporočamo pa tudi kakšen poseben izdelek iz kolekcije Vse za dom, kot je recimo nastavek za pipo ali pa kakšno dišavo, ki bo popestrila vaš vsakdan! Odcejalnik za posodo meri: 44 cm x 34 cm x 8 cm.

Odcejevalnik posode

Odcejalnik za posodo izdelan iz kakovostnih materialov bo služil kar nekaj let. Odcejalnik za posodo je masiven, praktičen, odporen in prostoren. Idealna izbira za vsakogar.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi