Akcija!

Osvežilec zraka za dom Jelly Pearls Decor Fruits

Čudovit osvežilec zraka za dom iz prisrčnih kroglic iz gela z naravnimi eteričnimi olji, bo v vašem domu pričaral prijetne vonjave in osvežujoče ozračje.

z naravnimi eteričnimi olji
čudovite kroglice iz gela
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem svežga sadja

Šifra izdelka: 051081
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 4,49 € Prihranite: 13% Cena: 3,91 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec zraka za dom Jelly Pearls Decor Fruits 350ml

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec zraka za dom Jelly Pearls Decor Fruits, ki je narejen iz čudovitih kroglic iz gela z naravnimi eteričnimi olji. Primeren je za dom, pisarno in vse druge prostore, kjer pričara blagodejno in osvežujoče ozračje.

osvezilec-zraka-za-dom

Prednosti:

z naravnimi eteričnimi olji
čudovite kroglice iz gela
pričara osvežujoče ozračje
z vonjem svežega sadja

osvezilec-zraka-za-dom

Osvežilec zraka za dom odlikuje kvaliteta, dolgotrajni učinek in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravni osvežilci zraka bodo v vaših prostorih pričarali edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Osvežilec zraka za dom Jelly Pearls Decor Fruits je zelo kvaliteten in ga odlikuje trajanje dišave do 45 dni. Lepo se bo podal z dišava za dom.

osvezilec-zraka-za-dom

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec zraka lušten na pogled, praktično uporaben in se lepo zlije v vsak predel doma! Čudovito izpade na mizi, omari, v dnevni sobi, kuhinji, spalnici, kopalnici in drugje. Osvežilec zraka za dom Jelly Pearls Decor Fruits spada med najboljše dišave in ga toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec zraka ali dišavo za dom iz naše kolekcije. Vsebina: 350ml. Z vonjem svežega sadja.

OSVEŽILEC ZRAKA ZA DOM JELLY PEARLS DECOR FRUITS

Priljubljen osvežilec zraka iz čudovitih kroglic iz gela, v vaših prostorih pričara prijetne vonjave in osvežujoče ozračje, eleganten dizajn pa poskrbi za stilni ambient v vašem domu. Popestrite si vaš vsakdan! Navodila za uporabo: Odvijte pokrov in odstranite zaščitno plast. Pokrov privijte na kozarec. Za sprostitev dodatne dišave, nežno pretresite. Čas trajanja: do 60 dni. Opozorilo: Izdelka ne zaužiti. Vsebina ni užitna. Izdelek vsebuje majhne delce. Nevarnost zadušitve. Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenemu obratu za odstranjevanje odpadkov v skladu z lokalnimi predpisi. Rok uporabe: Uporabno najmanj do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, Tel.: 03 757 15 00, E-mail: prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi