Akcija!

Krpa iz mikrovlaken

Preverjena krpa iz mikrovlaken z ultra tankimi filamenti iz mikrovlaken, učinkovito odstranjujejo mast, prah in ostalo umazanijo.

zelo učinkovita in trpežna
primerna je za čiščenje vseh površin
za mokro in suho brisanje
v paketu 5 krp

Šifra izdelka: 026190
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 4,99 € Prihranite: 20% Cena: 3,99 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Krpa iz mikrovlaken Azur 5/1

Predstavljamo vam kolekcijo čistilnih krp, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno učinkovitost in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji  je krpa iz mikrovlaken, ki je zelo trpežna in učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo. Zakaj? Ker je narejena iz ultra tankih filamentov mikrovlaken, ki bodo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako noro dišalo.

krpa-iz-mikrovlaken

Prednosti:

zelo učinkovita in trpežna
primerna je za čiščenje vseh površin
za mokro in suho brisanje
v paketu 5 krp

krpa-iz-mikrovlaken

Kvalitetna krpa iz mikrovlaken

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj raznorazna umazanija ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna krpa iz mikrovlaken Azur učinkuje zelo dobro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite s čistilom in pobrišete!

krpa-iz-mikrovlaken

Rezultati čiščenja

Kot vidite je krpa iz mikrovlaken Azur enostavno odstranila vso umazanijo iz kuhinjskega pulta in fug in to v zelo kratkem času in brez napora – seveda skupaj z našim čistilom za kuhinjo! Enako učinkovita je tudi pri čiščenju posode, polic, omar in vseh ostalih površin v vašem gospodinjstvu. Krpa iz mikrovlaken Azur je nepogrešljiva in jo  toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno čistilo za kuhinjo iz naše kolekcije Ultra Power! Vsebina: 5 kosov

Kvalitetna in preverjena krpa z ultra tankimi filamenti mikrovlaken, ki učinkovito odstranjujejo mast, prah in ostalo umazanijo. Primerna je za vse površine, za mokro in suho brisanje. Poskusite jo, pride prav – mi jo uporabljamo vsaki dan!

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi