Odstranjevanje vodnega kamna

Preverjen način za temeljito odstranjevanje vodnega kamna!

odstranjevanje-vodnega-kamna

Odstranjevanje vodnega kamna je res neprijetna nadloga. Nabira se v kopalnici in kuhinji. Kadi in prhe so ena najbolj umazanih mest v naših domovih, v nekaterih primerih še bolj od straniščnih školjk. Po končanem prhanju velikokrat ne pomislimo na to, da je treba za seboj počistiti, da se v kabini za prhanje ali kadi ne bi nabirala vodni kamen in plesen. Ostanki mila prav tako pustijo sledi, ki jih je ob nerednem čiščenju težko odstraniti.

Žal je trdovratni vodni kamen res zvest spremljevalec umivalnikov, kadi, tuš kabin, ploščic, pip in še česa. Odstranjevanje vodnega kamna je lahko problematično, predvsem zaradi tega ker so nekatera sredstva neučinkovita.

Kako se najlažje znebimo vodnega kamna?

Prav zaradi tega smo po dolgih raziskavah razvili edinstveno čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power, s katerim boste lahkotno odstranili ves vodni kamen in ostale nečistoče iz vseh površin v vaši kopalnici in kuhinji. Zakaj? Ker vsebuje aktivno gosto peno, ki bo poskrbela za vso nečistočo in zagotovila visok sijaj. Po čiščenju bo vse tako zelo lepo dišalo.

odstranjevanje-vodnega-kamna

Kot vidite je čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Banex Limescale Ultra Power enostavno odstranilo ves vodni kamen in vse druge nečistoče iz tuš kabine in pipe in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovit je tudi na vseh ostalih površinah v vaši kopalnici, kuhinji in drugod.

Najprej si nadanite lateks rokavice ali rokavice za enkratno uporabo , da poskrbite za zaščito vaših rok.

Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power je izredno učinkovito, tako da vam priporočamo, da najprej poškropite sredstvo na površino kjer je vodni kamen, počakajte par minut, nato pa ga samo obrišite z Gobasta krpa Banex ali s krpa iz mikrovlaken, ki sta primerni za čiščenje vodnega kamna.

odstranjevanje-vodnega-kamna

Zelo kvalitetno čistilo za odstranjevanje vodnega kamna učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete!

To je vse kar morate storiti in rezultat bo odličen!

Poskrbite za čisto stran življenja!

Košarica
V košarici ni izdelkov!
Brezplačna dostava pri nakupu nad 30,00 €
Nadaljujte z nakupi