Akcija!

Magična gobica 2 kosa

Zelo kvalitetna in uporabna magična gobica z lahkoto odstrani vso trdovratno umazanijo. Deluje kot močna radirka, ki bo izbrisala najbolj trdovratne madeže!

z lahkoto zradira najbolj trdovratno umazanijo
očisti ploščice, pipe, korita, hladilnik, zamrzovalnik, pečico, posodo
keramiko, kopalni kadi, PVC okna, vodni kamen, platišča, armaturne plošče
primerna tudi za tkanine in usnje

Šifra izdelka: 013300
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 2,49 € Prihranite: 10% Cena: 2,24 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Magična gobica 2/1

Predstavljamo vam kolekcijo čistilnih gobic, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na hitro uporabo in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je magična gobica, ki z lahkoto odstrani vso trdovratno umazanijo. Magična gobica za čiščenje je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil. Deluje kot močna radirka, ki bo zradirala tudi najbolj zažete in trdovratne madeže! Očistila bo ploščice, pipe, korita, hladilnik, zamrzovalnik, pečico, posodo, skodelice, keramiko, kopalni kadi, tuš kabine, PVC okna, vodni kamen, platišča, armaturne plošče, tkanine, usnje in pe kaj. Zakaj? Ker je narejena iz finih posebnih skrbno izbranih materialov (100% melamine foam), ki izbrišejo vso najbolj trdovratno in zažeto umazanijo.

magicna-gobica

Prednosti:

z lahkoto zradira najbolj trdovratno in zažeto umazanijo
očisti ploščice, pipe, korita, hladilnik, zamrzovalnik, pečico, posodo
keramiko, kopalni kadi, PVC okna, vodni kamen, platišča, armaturne plošče
primerna tudi za tkanine in usnje

bela-goba-za-ciscenje-madezev

Magična gobica z izjemno in hitro močjo delovanja

Hitrost pri čiščenju vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj raznorazna umazanija ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetna magična gobica učinkuje hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo očistite in zradirate! Lahko jo uporabite tudi z kakšnim od čistil.

magicna-gobica

Rezultati čiščenja

Kot vidite je magična gobica enostavno odstranila vso umazanijo iz tuš kabin, kopalnih kadi, sten, pečice, krožnikov in celo tkanine in to v zelo kratkem času in brez napora. Enako učinkovita je tudi pri čiščenju pip, hladilnikov, zamrzovalnikov, platišč, armaturnih plošč, vodnega kamna, plesni in vseh ostalih površin v vašem gospodinjstvu, kjer je s časoma nastala zažeta umazanija. Magična gobica je nepogrešljiva in jo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno čistilo iz naše kolekcije Čistila Ultra Power! Vsebina: Magična gobica, 2 kosa. Dimenzija: 10 x 7 x 3 cm.

magicna-gobica

MAGIČNA GOBICA 2 KOSA

Izredno kvalitetna čudežna gobica poskrbi za vso najbolj trdovratno umazanijo. Deluje kot močna redirka, ki zredira vse!

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi