Čiščenje

Poskrbimo za čiščenje doma!

Čist dom ima številne prednosti, večina koristi pa se nanaša na naše splošno zdravje in dobro počutje.

Redno čiščenje doma ima veliko koristi!

Čeprav je naš dom vsak dan temeljito očistiti težko, si je potrebno vzeti čas in se odločiti za čiščenje. Če potrebujete malo spodbude za dobre navade, je tukaj nekaj prepričljivih razlogov, ki vam bodo pomagali, da bodo stvari doma urejene.

Čist dom zmanjšuje alergije

Redno čiščenje je najboljši način, da zmanjšamo prisotnost prahu in drugih dražilnih snovi v našem domu. Opravljanje opravil, kot pometanje, brisanje prahu z omelo za prah in celo sesanje, nam pomaga, da se znebimo prahu in pršic. To je še posebej pomembno, če živimo z ljudmi, ki imajo alergije, astmo ali težave z dihali. Poleg tega, da redno menjate rjuhe, vas bo morda še vedno presenetila količina prašnih delcev, prahu, odmrlih kožnih delcev, pa tudi pršic, ki dobro uspevajo v vzmetnici. Zato priporočamo redno čiščenje vaše vzmetnice, da zmanjšate možnost alergijskih reakcij. To lahko storite tako, da odstranite rjuhe in posesate vzmetnico ter jo na mestu očistite z odstranjevalec madežev.

ciscenje

Čist dom vam preprečuje, da bi pogosto zboleli

Čist dom pušča manj mest za razmnoževanje klic in bakterij. Ohranite zdravje vas in vaših najdražjih, tako da razporedite svoj življenjski prostor za lažje čiščenje doma. Medtem ko je pometanje z metla Monica in smetišnico oziroma mokro brisanje s čistilcem tal ali brisalcem za tla odlična metoda za odstranjevanje površinske umazanije s preprog in tal, je brisanje prahu in čiščenje ostalih površin z različnimi čistili pravilna izbira, da bo naš dom čist in prijetno osvežen, mi pa bomo manj pogosto obolevali.

ciscenje

Čist dom vam pomaga prihraniti denar

Ena od glavnih prednosti za redno čiščenje vašega doma je, da pomaga podaljšati življenjsko dobo vašega pohištva. Ko je vaš kavč ali fotelj prekrit z umazanijo in madeži, obstaja velika verjetnost, da se odločite, da ga zamenjate. Če pa ga redno čistite in negujete pa vam bo služil dlje.

Ste mogoče vedeli, da je večja verjetnost, da se površine poškodujejo, če so nenehno prekrite z umazanijo, bakterijami in klici? Umazanija, zlasti na lesenih in keramičnih tleh, lahko povzroči praske, kar lahko povzroči, da so vaša tla videti bolj zdelana in obrabljena, kot bi morala biti. Torej je redno čiščenje rešitev! Poskrbite, da bodo vaša tla kot nova. Izdelke, ki vam bodo pomagali pri čiščenju najdete tukaj >>Vzdrževanje talnih površin<<

ciscenje

Nenazadnje bi morali biti tudi vaši aparati prav tako pomembni kot vaše pohištvo. Ohranjanje čistih gospodinjskih aparatov jim omogoča, da delujejo učinkoviteje in trajajo dlje. Predlagamo čiščenje gospodinjskih aparatov s temi odličnimi izdelki >>Čistila in detergenti BANEX<<

Da bo pa celoten dom omamljal čaroben vonj dišav, pa uporabite kakšen osvežilec zraka ali osvežilec prostora.

Naravni osvežilec zraka in dišava za dom pa bosta popestrili vaš vsakdan!

osvezilec-zraka

Skupaj poskrbimo, da bo naš preljub dom prijeten, bleščeč ter dišeč in uživajmo v čisti strani življenja!

Košarica
V košarici ni izdelkov!
GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 30,00 €
Nadaljuj z nakupovanjem