Akcija!

Parfum za pse z naravnimi rastlinskimi izvlečki

Parfum za pse z naravnimi rastlinskimi izvlečki, nevtralizira vonjave pasje posteljice in deluje enako na vseh mestih, kjer se zadržujejo hišni ljubljenčki. Naravni rastlinski izvlečki bodo vašega psa odvrnili od uriniranja na istem mestu.

naravni rastlinski izvlečki
odvrne psa od uriniranja na istem mestu
deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami
neškodljiv okolju, ljudem in živalim

Šifra izdelka: 05157
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 3,99 € Prihranite: 5% Cena: 3,79 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Parfum za pse z naravnimi rastlinskimi izvlečki

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je parfum za pse z naravnimi rastlinskimi izvlečki, ki nevtralizira vonjave pasje posteljice in deluje enako na vseh mestih, kjer se zadržujejo hišni ljubljenčki. Naravni rastlinski izvlečki bodo vašega psa odvrnili od uriniranja na istem mestu. Deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami. Je neškodljiv okolju, ljudem in živalim.

parfum-za-pse

Prednosti:

naravni rastlinski izvlečki
odvrne psa od uriniranja na istem mestu
deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami
neškodljiv okolju, ljudem in živalim

parfum-za-pse

Parfum za pse z naravnimi rastlinskimi izvlečki

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Izjemna svežina, ki jo pričara parfum za pse vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina pasje posteljice in zraka ne bosta več vaš glavni sovražnik. Učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite. Uporabite tudi naravni odstranjevalec vonjav pasjega urina in ostalih vonjav! Skupaj sta enostavno najboljši par!

parfum-za-pse

Kakovost in uporabnost

Parfum za pse vsebuje naravne rastlinske izvlečke, ki bodo psa odvrnili od uriniranja na istem mestu. Deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami. Parfum za pse je neškodljiv okolju, ljudem in živalim! Toplo ga priporočamo vsakemu lastniku psa! Da bo pa dišal še vaš celoten dom pa kakšen osvežilec prostora ali dišava za dom iz naše kolekcije. Vsebina: 300 ml.

PARFUM ZA PSE Z NARAVNIMI RASTLINSKIMI IZVLEČKI

Parfum za pse nevtralizira vonjave pasje posteljice in deluje enako na vseh mestih, kjer se zadržujejo hišni ljubljenčki. Naravni rastlinski izvlečki bodo psa odvrnili od uriniranja na istem mestu. Deluje hitro in osveži zrak pred neprijetnimi vonjavami. Neškodljivo okolju, ljudem in živalim. Navodila za uporabo: pretresite in razpršite na mestu, kjer je neprijeten vonj ali popršite prostor kot osvežilec zraka. Ne uporabljajte neposredno na živalih. Hraniti v senci.

Opozorilo: H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208  Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, izoevgenol. Lahko povzroči alergijski odziv. P101  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P262  Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P273  Preprečiti sproščanje v okolje. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo o odstranjevanju odpadkov. Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi