Akcija!

Cev za tuš ročko kovinska 200cm

Močna, vzdržljiva in gibljiva cev za tuš ročko izdelana iz visoko kakovostnih materialov.

močna, vzdržljiva in izredno gibljiva
izdelana iz visoko kakovostnih materialov
izredno priročna
dolžina 200 cm

Šifra izdelka: 0111811
Razpoložljivost: Na zalogi
Redna cena: 16,99 € Prihranite: 20% Cena: 13,59 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Cev za tuš ročko kovinska 200cm

Predstavljamo vam kolekcijo kopalniških pripomočkov, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na enostavno uporabo, vzdržljivost in hkrati ugodno ceno. Vodilna v kolekciji je cev za tuš ročko, ki je primerne za vse tuš ročke. Je močna, vzdržljiva in izredno gibljiva. Zakaj? Ker je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki prenesejo vse mogoče.

cev-za-tus-rocko

Prednosti:

močna, vzdržljiva in izredno gibljiva
izdelana iz visoko kakovostnih materialov
izredno priročna
dolžina 200 cm

cev-za-tus-rocko

Kvalitetna in vzdržljiva cev za tuš ročko

Kakovostni material in vzdržljivost vas ne bosta razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj bo končno poskrbljeno za prho in tuš kabino. Cev za tuš ročko je zelo vzdržljiva, močna in narejena iz kakovostnih materialov. Je izredno gibljiva, tako, da bo zelo uporabna v vaši tuš kabini ali bani. Je zelo priročna, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo namestite jo na tuš in tuš ročko.

cev-za-tus

Praktična uporaba

Cev za tuš ročko kovinska 200 cm je zelo praktično uporabna in se enostavno namesti na tuš ročko! Pri uporabi je zelo gibljiva in nikakor ne pušča vode. Poleg cevi so v paketu 2 gumijasta tesnila, ki bosta poskrbela za vodotesnost. Cev za tuš ročko toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bodo pa vse ostalo čisto in dom urejen pa kakšno čistilo, čistilec za tla, metlo ali kakšen drug čistilni pripomoček iz naše kolekcije Čiščenje in pomivanje. Priporočamo pa tudi kakšen poseben izdelek iz kolekcije Vse za dom, kot je recimo nastavek za pipo ali pa kakšno dišavo, ki bo popestrila vaš vsakdan!

Močna, vzdržljiva, odporna, varna in gibljiva cev je izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Primerna za vse vrste tuš ročk in se ne lomi. Je ravno primerne dolžine 200 cm.

Paket vsebuje tudi gumijasta tesnila, ki ne prepuščajo vode. Poskusite, pride prav – mi jo uporabimo za vsak tuš. Dela pa tudi ne bo veliko, samo namestite na ročko in armaturo in se tuširajte brez skrbi.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Preveri še tole…