Pralni prašek za barvno perilo Color Splash

Ugoden in kvaliteten pralni prašek za barvno perilo z dvojno močjo encimov za popolnoma čista oblačila.

ščiti pralne stroje pred vodnim kamnom
dvojna moč encimov
✔ dermatološko testiran
za 30 pranj

Šifra izdelka: 05075
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 7,40 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Pralni prašek za barvno perilo Color Splash 3kg

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je pralni prašek za barvno perilo Color Splash, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani madeže iz vaših oblačil in podaljšuje in ščiti obstojnost barv. Zakaj? Ker vsebuje aktivne sestavine in encime, ki poskrbijo za vso nečistočo in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova. In po pranju bo vse tako noro dišalo.

Prednosti:
ščiti pralne stroje pred vodnim kamnom
dvojna moč encimov
✔ dermatološko testiran
za 30 pranj

pralni-prasek-za-barvno-perilo

Visoka moč delovanja
Visoka moč pranja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših oblačilih ne bo več glavni sovražnik. Zelo kvaliteten pralni prašek za barvno perilo Color Splash učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Nujno uporabite tudi mehčalec za perilo Sensitive!

pralni-prasek-za-barvna-oblacila

Rezultati pranja
Kot vidite je pralni prašek za perilo enostavno odstranil vso umazanijo iz oblačil in to v zelo kratkem času in izjemno lahko! Enako učinkovit je tudi pri pranju vseh ostalih tkanin. Pralni prašek za barvno perilo Color Splash toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje prati, pa še kakšen odstranjevalec madežev ali mehčalec iz naše kolekcije Pranje! Vsebina: 3 L

pralni-prasek-za-barvno-perilo

PRALNI PRAŠEK ZA BARVNO PERILO

Za vse vrste pralnih strojev in za ročno pranje. Razvrstite perilo pred pranjem. Vedno upoštevajte navodila za pranje. Prašek vsebuje sestavine, ki ščitijo pralne stroje pred nalaganjem vodnega kamna. Drugih zaščitnih sredstev ni potrebno uporabljati. Navodila za uporabo: Navodila za doziranje so prikazana na slikovnem prikazu. Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži.

Pozor: Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: belila na osnovi kisika, anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi; encimi, sredstva za optično beljenje, parfumi (Limonene). Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija, Tel.: 037571500, Email: banex@banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 32 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi