Osvežilec zraka v steklenički Vanilija

Priljubljen osvežilec zraka v steklenički Vanilija z naravnimi eteričnimi olji. Najboljša izbira dišav, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni. Za avto in dom. V eko embalaži brez plastike.

naravna eterična olja
za avto in dom
eko embalaža brez plastike
z vonjem vanilije

Šifra izdelka: 05151
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 3,49 €

NAKUP BREZ SKRBI
Zagotavljamo varen nakup, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

Osvežilec zraka v steklenički Vanilija

Predstavljamo vam kolekcijo osvežilcev zraka in dišav, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na čimbolj naravne sestavine, eleganten dizajn, dolgotrajnim učinkom dišave in hkrati ugodno ceno. Vodilni v kolekciji je osvežilec zraka v steklenički, ki je narejen iz naravnih esenčnih dišečih olj. Najboljša izbira dišav, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni. Za avto in dom. V eko embalaži brez plastike.

osvezilec-zraka-v-steklenicki

Prednosti:

naravna eterična olja
za avto in dom
eko embalaža brez plastike
z vonjem vanilije

osvezilec-zraka-v-steklenicki

Osvežilec zraka v steklenički odlikuje kvaliteta in božanski vonj

Osvežilci zraka in dišave Natural Fresh so narejeni z ljubeznijo do narave in izdelani iz najboljših naravnih snovi! Naravni osvežilec zraka v steklenički bo v vaših prostorih pričaral edinstveno blagodejno – osvežujoče ozračje, ekskluziven eleganten dizajn, pa bo poskrbel za stilni ambient v vašem domu in obudil vaše najlepše spomine! Vrnite se k naravi in si popestrite vaš vsakdan. Dolgotrajno trajanje dišave do 30 dni.

osvezilec-zraka-v-steklenicki

Praktična uporaba

Kot vidite je osvežilec zraka v steklenički Vanilla zelo lep na pogled, praktično uporaben in se edinstveno zlije v vsak predel avta in doma! Toplo ga priporočamo vsakemu brez izjem! Da bo pa vaš dom še bolj dišal pa še kakšen drug osvežilec prostora ali dišava za dom iz naše kolekcije.

VEČNAMENSKI OSVEŽILEC ZRAKA V STEKLENIČKI VANILLA

Osvežilec zraka z naravnimi eteričnimi olji. Najboljša izbira dišav, ki zagotavljajo prijetne vonjave do 30 dni. Navodila za uporabo: Slikovni prikaz na embalaži. Namig: Stekleničko obrnite navzdol za približno 2 – 4 sekunde, da se leseni pokrovček namoči in se s tem poviša intenzivnost arome. Vsebuje: kumarin; limonen; 4-metoksibenzil alkohol; linalol; etil 2,3-epoksi-3-fenilbutirat; alil 3-cikloheksilpropionat; pin-2(10)-en; citral.

Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H411  Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
P101  Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352  PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313  Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501  Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. UFI: MFNF-1KG8-1100-VFF7. Rok uporabe: Do datuma, ki je odtisnjen na embalaži. Distributer: BANEX d.o.o., Oplotniška cesta 1A, Slov. Konjice, 037571500, prodaja@banex.si, www.banex.si.

Zakaj nakup na Banex.si

Varen nakup

Enostaven in hiter nakup

Hitra dostava

Brezplačna dostava nad 30 €

Različni načini plačila

Predračun, povzetje, kartice…

Z vami smo že 33 let

Zaupanje in tradicija

    Ne spreglejte tudi